Στέφανος Κορκολής: «Ο πατέρας μου "έφυγε" από λάθος διάγνωση»

Στέφανος Κορκολής: «Ο πατέρας μου "έφυγε" από λάθος διάγνωση»

Ο Στέφανος Κορκολής μίλησε αποκλειστικά στο «Χαμογέλα και Πάλι!» και αποκάλυψε για πρώτη φορά που «έφυγε» από τη ζωή ο πατέρας του, για το πώς αισθανόταν την περίοδο της φρενίτιδας γύρω από το πρόσωπό του, αλλά και για την περιπέτεια με τον καρκίνο.

Ο γνωστός ερμηνευτής αποκάλυψε πως ο πατέρας του «έφυγε» από την ζωή εξαιτίας λάθος διάγνωσης.

«Στον πατέρα μου θεωρώ ότι είπα τα πάντα, πριν φύγει από τη ζωή. Αυτό που με στεναχώρησε ήταν ο τρόπος που “έφυγε”. Ο πατέρας μου “έφυγε” από λάθος διάγνωση, πρώτη φορά μιλάω για αυτό και αν και ξέρω πως δεν φταίω, μου έχει μείνει το αγκάθι», είπε και πρόσθεσε: «Δεν θέλησα να κινηθώ νομικά για τον θάνατο του πατέρα μου. Από τη στιγμή που έχεις χάσει τον άνθρωπό σου, ό,τι και αν κάνεις μετά δεν έχει νόημα».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία που σημείωσε στο παρελθόν. «Κάτω από το σπίτι μου ήταν κορίτσια, αγόρια και μεγάλοι άνθρωποι, ποτέ όμως δεν καβάλησα το καλάμι. Όλη αυτή η εποχή με τρόμαζε τότε, νόμιζα ότι δεν το άξιζα, δεν καταλαβαίνω, γιατί έγινε, αλλά το αφήνω έτσι», ανέφερε.

Όσο για το αν θα έπαιρνε μέρος σε κάποιο talent show, δήλωσε: «Έχω δει talent shows και έχω δεχτεί και προτάσεις να πάω στην κριτική επιτροπή, αλλά δεν. Τα παιδιά που πάνε στα talent shows είναι γεμάτα όνειρα, πέφτουν σε μία απίστευτη δημοσιότητα και ανταγωνισμό, που γίνεται με τρόπο άγριο».

Μεταξύ άλλων, μίλησε για την περιπέτεια της υγείας του. «Την εποχή που βρέθηκα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, οι άνθρωποι που μιλούσα ήταν η οικογένειά μου. Η μάχη μου με τον καρκίνο και όλη εκείνη η εποχή, ήταν ζόρικη. Είναι αυτό που λες ότι δεν πρόκειται να συμβεί σε εσένα. Έτσι την πάτησα. Ενώ είχα συμπτώματα που έδειχναν ότι κάτι δεν πάει καλά, έβγαζα μόνος μου, συμπεράσματα για να αποφύγω να πάω στον γιατρό. Θέλω να πω στους νέους ανθρώπους που μας ακούνε, μακριά από το τσιγάρο», είπε.

 »Την περίοδο που ήρθα αντιμέτωπος με τον καρκίνο, πέταξα πολλά πράγματα τοξικά, όπως και τοξικούς ανθρώπους από δίπλα μου. Έκανα μια απίστευτη “οικονομία” στους ανθρώπους που θέλω να κρατήσω. Πορεύομαι με αυτούς που έχω επιλέξει και με δικαιώνουν μέσα στα χρόνια. Πάντα υπάρχει μέσα μου η αγωνία τι μέλλει γενέσθαι. Αν πω ότι δεν φοβάμαι θα είναι ψέμα, φοβάμαι δεν θα το παίξω θαρραλέος. Αυτό που μου έλεγε πάντα η μητέρα μου όσο βίωνα την περιπέτεια με τον καρκίνο, ήταν ότι όλα θα πάνε καλά», ανέφερε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα