Κατερίνα Γερονικολού: Θυμάμαι να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές ένα καλοκαίρι

Κατερίνα Γερονικολού: Θυμάμαι να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές ένα καλοκαίρι

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η Κατερίνα Γερονικολού. Η γνωστή ηθοποιός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αγάπη της για την οικολογία και την ατομική προσπάθεια που κάνει η ίδια προς αυτή την κατεύθυνση.

«Η αγάπη μου για την οικολογία ξεκίνησε σε παιδική ηλικία, που άρχισα να κλαίω γοερά σε κάποιες φωτιές, όπως κάθε χρόνο γίνονται το καλοκαίρι. Ξεκίνησα να το παίρνω πάρα πολύ βαριά και κάθε καλοκαίρι πραγματικά αρρωσταίνω όταν συμβαίνουν τέτοια πράγματα», δηλώνει η Κατερίνα Γερονικολού.

«Από ‘κει και μετά, χωρίς να έχω δημιουργήσει κάποια οικολογική οργάνωση, προσπαθώ σαν μονάδα να μην επιβαρύνω το περιβάλλον», τονίζει η ηθοποιός.

«Δεν είναι βέβαια μόνο αυτό. Εμένα με βλέπουν να πετάω την ανακύκλωση και μου λένε: κορίτσι μου, τι το κάνεις, αφού τα μαζεύουν μαζί με τα άλλα. Σίγουρα δεν θα ‘θελα ποτέ να υποψιαστώ κάτι τέτοιο αλλά ας κάνουμε ένα βήμα», αναφέρει η Κατερίνα Γερονικολού αμέσως μετά.

«Με ενδιαφέρει πάρα πολύ να μην σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας αλλά και τις επόμενες γενιές. Ό,τι κάνουμε εμείς αυτή τη στιγμή από θέμα οικολογίας και προστασίας του περιβάλλοντος έχει να κάνει με τους επόμενους που θα έρθουν, που δεν έχουν γεννηθεί ακόμα. Αυτό θεωρώ ότι είναι χρέος μας», επισημαίνει κλείνοντας η Κατερίνα Γερονικολού.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα