Νάνσυ Παραδεισανού: Διέκοπτα κάθε δέκα λεπτά τη συνέντευξη με τον Ρουβά για να πάω τουαλέτα

Νάνσυ Παραδεισανού: Διέκοπτα κάθε δέκα λεπτά τη συνέντευξη με τον Ρουβά για να πάω τουαλέτα

Η δημοσιογράφος Νάνσυ Παραδεισανού και ο μαιευτήρας – γυναικολόγος Αλέξανδρος Δέρπαπας μίλησαν στο «Όλα για τη Ζωή μας» και στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ουρολοίμωξη και τους τρόπους αντιμετώπισής της.

Η ουρολοίμωξη είναι ένα πρόβλημα που επιμένει και καταστρέφει την ποιότητα ζωής των ανθρώπων για πολλά χρόνια. Δεν κάνει διακρίσεις καθώς αφορά από πολύ νέους έως μεγαλύτερους ανθρώπους, κυρίως γυναίκες, ενώ η ουρολοίμωξη μπορεί να αντιμετωπιστεί από πολύ νωρίς και να είναι επιτυχημένη.

Η Νάνσυ Παραδεισανού ταλαιπωρείται χρόνια με την ουρολοίμωξη και  συγκεκριμένα από έξι ετών: «Εγώ σε ηλικία έξι ετών ήταν η πρώτη φορά που είχε προκύψει ουρολοίμωξη. Το έφτιαξα πάρα πολύ στην πορεία. Θυμάμαι μόνο τον πόνο. Μία φορά μου είχε συμβεί να έχω πάρα πολύ υψηλό πυρετό και ήμουν σε μία αγωγή πάνω από βδομάδα. Είναι πρόβλημα και για την κοινωνική σου ζωή γιατί η οδηγία του γιατρού είναι ότι πρέπει να πηγαίνεις συνέχεια στην τουαλέτα».

Η Νάνσυ Παραδεισανού, μάλιστα, αποκάλυψε ένα περιστατικό όπου έπαιρνε συνέντευξη από τον Σάκη Ρουβά και σταματούσε κάθε δέκα λεπτά για να πηγαίνει στην τουαλέτα.

«Εργάζομαι ως δημοσιογράφος από τα 18 μου. Στα 25 μου, είχα να πάρω συνέντευξη από τον Σάκη Ρουβά και διέκοπτα κάθε 10 λεπτά γιατί έπρεπε να πηγαίνω τουαλέτα, πονούσα, υπέφερα. Αλλά ήταν απίστευτος ο πόνος», είπε η Νάνσυ Παραδεισανού.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα