Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω

Ιωάννα Παλιοσπύρου: Θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μιλά για τα τρία χρόνια που πέρασαν από την επίθεση που της άλλαξε τη ζωή.

Η Ιωάννα Παλιοσπύρου παραχώρησε μια συγκλονιστική συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Συγκεκριμένα αναφέρθηκε στις δύσκολες στιγμές που βίωσε μετά την επίθεση που δέχθηκε με βιτριόλι πριν από τρία χρόνια.

“Τα θυμάμαι όλα αρκετά καθαρά ακόμα. Πιο πολύ θυμάμαι τα συναισθήματα, τον φόβο, τον πόνο, μικρές μυρωδιές κι αφορμές έρχονται αμέσως σαν πλημμύρα. Ο ύπνος μου είναι αρκετά ήρεμος. Βέβαια, αυτό μου πήρε πολύ καιρό να το φτιάξω. Έχω περάσει πολλές φορές από τη  περιοχή της επίθεσης. Είναι ένα σημείο που η ζωή μου έχει χωριστεί στα δύο στο πριν και στο μετά. Μου λείπει η ξεγνοιασιά κι η ρουτίνα από το πριν, που τότε βέβαια δυσανασχετούσα πολλές φορές με την ρουτίνα της ζωής και την καθημερινότητα. Έχω κάνει 20 χειρουργεία και δεν γνωρίζει κανείς να μου πει πόσα ακόμα θα κάνω”, τόνισε η Ιωάννα Παλιοσπύρου και πρόσθεσε:

“Η ανάρτηση που έκανα ήταν να εξηγήσω τι έχω περάσει. Κάθε χρόνο τέτοια ημέρα βρίσκω λόγο για να το γιορτάζω. Τον Μαϊο του 2021 ήταν η πρώτη φορά που πλησίαζε η επέτειος κι ήμουν πολύ αγχωμένη για το πως θα το βιώσω. Αποφάσισα ότι θέλω να κάνουμε ένα πάρτι και να το γιορτάσουμε. Έχω να γιορτάσω ότι ζω, ότι ένα χρόνο τα έχουμε καταφέρει και τα πράγματα πηγαίνουν καλύτερα. Ήταν φανταστικό αυτό το πάρτι στην παραλία. Χορέψαμε. Του χρόνου δεσμεύομαι ότι θα κάνουμε ένα πολύ μεγάλο πάρτι και θα είστε όλοι καλεσμένοι”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα