Αντώνης Καφετζόπουλος: Τον πρόδωσε το smartwatch - Έμειναν άφωνοι στο Στούντιο 4

Αντώνης Καφετζόπουλος: Τον πρόδωσε το smartwatch - Έμειναν άφωνοι στο Στούντιο 4

Ο Αντώνης Καφετζόπουλος συνάντησε τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο στο Στούντιο 4, το απόγευμα της Παρασκευής, στην ΕΡΤ. Κατά τη διάρκεια της ενδιαφέρουσας συζήτησης τους, όμως, το smartwatch του αγαπημένου ηθοποιούς έμελλε να προκαλέσει την έκπληξη στο πλατό της καθημερινής εκπομπής της δημόσιας τηλεόρασης.

Έτσι ενώ οι παρουσιαστές συνομιλούσαν με τον καλεσμένος τους, μια… φωνή ακούστηκε ξαφνικά στο Στούντιο 4. «Το ρολόι μου καμιά φορά εκνευρίζεται και μιλάει. Θα το κλείσω τώρα για να μάθει» αναφώνησε, γελώντας, ο Αντώνης Καφετζόπουλος προσπαθώντας να κάνει την τεχνολογική του συσκευή να σιωπήσει προσωρινά.

«Κάτι θα έπιασε! Κάτι είπαμε τώρα και θα το έπιασε το ρολόι! Κάποια κουβέντα» τόνισε, με τη σειρά του, ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος εξηγώντας πως ο ηθοποιός τα πάει καλά με την τεχνολογία με την συμπαρουσιάστρια του, Νάνσυ Ζαμπέτογλου να επιχειρεί να δώσει συνέχεια στη συνέντευξη.

«Εγώ την βρίζω καμιά φορά την Siri! Της λέω διάφορα και μου λέει, «δεν μπορώ να σας απαντήσω σε αυτό» σαν να θίγεται» συμπλήρωσε ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος για την συγκεκριμένη λειτουργεία του έξυπνου ρολογιού με τον Αντώνη Καφετζόπουλο να συμφωνεί διευκρινίζοντας πως «ναι, δίνει αυτή την απάντηση την τελείως ξενέρωτη. «Δεν θα απαντήσω σε αυτό». Τι μας λες μωρέ; Σιγά… Τι εννοείς; Άντε».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα