Παραμένει στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς - Τα νεότερα για την υγεία του

Παραμένει στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς - Τα νεότερα για την υγεία του

Τα τελευταία 24ωρα ο Νίκος Μουτσινάς βρίσκεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο της Αθήνας, καθώς αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα με την υγεία του.

Στο νοσοκομείο ο Νίκος Μουτσινάς
Όπως είναι φυσικό, η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» δε βγήκε στον τηλεοπτικό «αέρα». «Παιδιά, σήμερα δε θα βγει η εκπομπή, λόγω ενός μικρού θέματος υγείας του Νικόλαου. Δεν είναι κάτι ανησυχητικό! Ευχαριστούμε για όλα τα μηνύματα και τα περαστικά! Επιστρέφουμε σύντομα!», αναγράφεται στο story του «Καλό Μεσημεράκι».

Τα νεότερα για την κατάσταση υγείας του Νίκου Μουτσινά 

Το πρωί της Τετάρτης 31/5, η Φωτεινή Πετρογιάννη μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» έκανε γνωστό τι ήταν αυτό που οδήγησε τον παρουσιαστή στο νοσοκομείο, αλλά και τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του.

«Ο Νίκος Μουτσινάς έχει μία φλεγμονή, που δεν κατάφερε να αντιμετωπιστεί στο σπίτι του το Σαββατοκύριακο. Πιθανόν αφορά στους πόνους στο στομάχι που είχε το τελευταίο διάστημα. Ο παρουσιαστής πήρε αντιβίωση, που όμως δεν τον βοήθησε κι έτσι οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις. Το Καλό Μεσημεράκι δε θα βγει ούτε σήμερα στον αέρα και το πιθανότερο σενάριο είναι να μη βγει ούτε τις επόμενες ημέρες στον ΣΚΑΪ», ανέφερε η δημοσιογράφος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα