Οριστικός ο χωρισμός Σαμαρά - Ποιμενίδη – Η αλήθεια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Οριστικός ο χωρισμός Σαμαρά - Ποιμενίδη – Η αλήθεια για τον Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο

Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός....

Χωριστούς δρόμους έπειτα από οκτώ χρόνια κοινής ζωής, φαίνεται πως τράβηξαν η Ευγενία Σαμαρά και ο Γιάννης Ποιμενίδης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Μαρίνου Βυθούλκα που μεταδόθηκε στην εκπομπή Breakfast@Star» οι δύο ηθοποιοί αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους, έπειτα από εννέα χρόνια σχέσης.

“Είναι κάτι πολύ νωπό, πολύ φρέσκο και ούτε οι ίδιοι ακόμα το έχουν συνειδητοποιήσει. Η Ευγενία κάνει εργασιοθεραπεία, βρίσκεται συνεχώς σε γυρίσματα, είναι πολύ μουδιασμένη. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι ο χωρισμός είναι οριστικός”, είπε ο δημοσιογράφος και στη συνέχεια αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν την Ευγενία Σαμαρά βρίσκεται σε νέα σχέση με τον ηθοποιό Οδυσσέα Παπασπηλιόπουλο.

“Το ρεπορτάζ μου λέει ότι αυτή η είδηση είναι ανυπόστατη, είναι αναληθής, έχω μιλήσει με ανθρώπους που βρίσκονται στο στενό περιβάλλον των δύο ανθρώπων και δεν ισχύει. Είναι μία αναληθής πληροφορία που δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα”, υπογράμμισε ο Μαρίνος Βυθούλκας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα