Πριν 3 χρόνια έφαγε άγριο bullying, τώρα θα παίξει στο νέο Mad Max με τον Κρις Χέμσγουορθ

Πριν 3 χρόνια έφαγε άγριο bullying, τώρα θα παίξει στο νέο Mad Max με τον Κρις Χέμσγουορθ

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Γιαράκα Μπέιλς τράβηξε σε βίντεο τον 9χρονο γιο της Κουάντεν ο οποίος πάσχει από νανισμό, να κλαίει μέσα στο αυτοκίνητο λόγω του bullying που δέχεται στο σχολείο. Το παιδί με κλαίγοντας λέει πως θέλει να πεθάνει.

«Αυτό κάνει το bullying» λέει εκείνη στο βίντεο, στο οποίο ο μικρός λέει πως θέλει να βάλει τέλος στη ζωή του. Η μητέρα του Quaden περιγράφει το ανελέητο bullying που δέχεται καθημερινά ο γιος της ο οποίος γεννήθηκε με αχονδροπλασία, μια κυρίαρχη γενετική διαταραχή που προκαλείται από τον νανισμό

Από τη στιγμή εκείνη ξεκίνησε ένα τεράστιο κύμα συμπαράστασης, τόσο από τον απλό κόσμο, όσο και από διάσημους, με στόχο να καταλάβει ο μικρός ότι δεν είναι μόνος του

Μεταξύ άλλων διασημοτήτων, ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν και ο μπασκετμπολίστας Ενές Καντέρ μίλησαν για το θέμα, ενώ γονείς σε άλλες χώρες ανέβασαν βίντεο-μηνύματα από τα παιδιά τους.

Μεταξύ των υποστηρικτών του ήταν και ο σκηνοθέτης του Mad Max, Τζορτζ Μίλερ, ο οποίος επέλεξε τον Κουάντεν να εμφανιστεί στην ταινία του «Three Thousand Years of Longing», που κυκλοφόρησε πέρυσι. Ο σκηνοθέτης εντυπωσιάστηκε τόσο πολύ από τις υποκριτικές ικανότητες του παιδιού που τον έχει εντάξει και στο καστ της ταινίας Furiosa, τη συνέχεια της ταινίας «Mad Max: Fury Road», δίπλα στον Κρις Χέμσγουορθ.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα