Ελένη Χατζίδου: Θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι και με πείραξε;

Η Ελένη Χατζίδου έδειξε τη δυσαρέσκειά της στις ερωτήσεις περί εγκυμοσύνης. Αφορμή στάθηκε το ξέσπασμα της Κόνι Μεταξά στο Instagram για τα μηνύματα και τις απανωτές ερωτήσεις που δέχεται αν είναι έγκυος κάθε φορά που είναι λίγο φουσκωμένη η κοιλιά της.

«Κάθε μέρα θα βρω ένα μήνυμα στο Instagram που με ρωτούν αν είμαι έγκυος. Προχθές μου έστειλε μία κοπέλα “αχ! Χάρηκα πάρα πολύ για σένα”. Προφανώς για να πω ευχαριστώ και να πει ότι το βρήκε ότι είμαι έγκυος. Δεν είναι θέμα μόνο τα όσπρια, αλλά είναι οι πρασινάδες, τα γαλακτομικά κτλ», είπε η παρουσιάστρια, δείχνοντας τη φουσκωμένη της κοιλιά στην κάμερα.

«Θέλω να σου πω ότι αν είμαι έγκυος, δεν θα στο πω. Όχι ακόμη, θέλω τον χρόνο μου. Καταλαβαίνεις. Έχω ανοίξει και το φερμουάρ, πες μου τώρα: θεωρείς ότι είμαι έγκυος ή ότι έφαγα κάτι στο break και με πείραξε;» αναρωτήθηκε η Ελένη Χατζίδου.

«Μην την κάνετε αυτή την ερώτηση, δεν είναι ωραία ερώτηση. Αν θέλουμε, θα το πούμε εμείς. Επειδή με βλέπεις λίγο να φουσκώνω, κατευθείαν με ρωτάς αυτό. Είναι αυστηρά προσωπικά και νιώθω άσχημα», συμπλήρωσε η Ελένη Χατζίδου.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα