Mαντόνα: Οι 5 κανόνες ευτυχίας που υπαγορεύει στα παιδιά της

Mαντόνα: Οι 5 κανόνες ευτυχίας που υπαγορεύει στα παιδιά της

Η Mαντόνα αποκάλυψε τους πέντε απλούς «κανόνες του σπιτιού» που πρέπει να ακολουθούν τα έξι της παιδιά. «Να είσαι χαρούμενος με αυτό που έχεις» είναι μία από τις συμβουλές της

Η Μαντόνα μπήκε στο Instagram για να αποκαλύψει πέντε από τους «κανόνες του σπιτιού» της το βράδυ της Κυριακής. Στην τελευταία της ανάρτηση η 64χρονη τραγουδίστρια έδειξε μια πινακίδα και μοιράστηκε πέντε απλούς οικιακούς κανόνες που θέλει να τηρούνται από όλους στο σπίτι.

Η σύντομη λίστα της «βασίλισσας της ποπ» περιελάμβανε κανόνες θετικής συμπεριφοράς, καλώντας τα παιδιά της να υπενθυμίζουν στον εαυτό τους να «χαμογελάνε», «να είναι ευτυχισμένα» και «να ακούνε τους άλλους». Επίσης τους ζητάει να «μιλάνε ευγενικά» και «να είναι ευχαριστημένα με αυτά που έχουν».

Η δημιουργός του χιτ Material Girl, που βγαίνει τώρα με τον 29χρονο προπονητή πυγμαχίας Τζος Πόπερ, σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ της DailyMail.com μοιράστηκε τους κανόνες, πριν ξεκινήσει την παγκόσμια περιοδεία της για την 40η επέτειο.

Στο στιγμιότυπο, το είδωλο της ποπ μουσικής φαίνεται να ακουμπάει την πινακίδα στο στήθος της ενώ κοιτάζει ίσια μπροστά, στο σαλόνι του σπιτιού της. Η μητέρα έξι παιδιών φοράει ένα μαύρο πουλόβερ στολισμένο με πολύχρωμα και αφηρημένα σχέδια λουλουδιών, ενώ είναι πολύ ελαφρά μακιγιαρισμένη. Έμοιαζε για το πορτρέτο.

Οι πέντε θετικοί κανόνες φάνηκε να είναι μια υπενθύμιση για την ίδια και τα έξι παιδιά της. Η Μαντόνα έχει τέσσερις κόρες και δύο γιους. Το μεγαλύτερο παιδί της είναι η κόρη της Λούρδη Λεόν 26 ετών, την οποία απέκτησε με τον personal trainer που έγινε ηθοποιός, Κάρλος Λεόν. Έβγαιναν για τρία χρόνια τη δεκαετία του ’90.

Ο δευτερότοκος γιος της, Ρόκο Ρίτσι είναι 22 ετών, καρπός του έρωτά της με τον πρώην σύζυγό της Γκάι Ρίτσι . Το πρώην ζευγάρι ήταν παντρεμένο για οκτώ χρόνια πριν πάρουν χωριστούς δρόμους το 2008. Αργότερα, η Mαντόνα υιοθέτησε τον γιο της Ντέιβιντ Μπάντα 17 ετών, και τις τρεις κόρες της, Μέρσι Τζέιμς, 17, καθώς και τις δίδυμες Στελ και Εκλέρ Τσικόνε 10 ετών.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα