Τζόνι Ντεπ: Ζωγραφίζει πορτρέτα διασήμων και τα πουλάει

Ο Τζόνι Ντεπ δοκίμασε και πάλι το χέρι του στη ζωγραφική και η νέα συλλογή πορτρέτων του με τίτλο «Friends & Heroes II» είναι πορτρέτα των Heath Ledger, Bob Marley, River Phoenix και Hunter S. Thompson. Από τους τέσσερις μόνον ο Thompson έζησε πιο πολύ από 36 χρόνια και το 1998 ο Depp είχε πρωταγωνιστήσει στην κινηματογραφική μεταφορά του «Fear and Loathing in Las Vegas» που είχε συγγράψει το 1971 ο gonzo δημοσιογράφος και συγγραφέας (στη χώρα μας, κυκλοφορεί με τίτλο «Φόβος και Παράνοια στο Λας Βέγκας»).

«Δεν είχαν αρκετό χρόνο σ’ αυτή τη γη. Στον χρόνο που είχαν όμως, στα σίγουρα φύτεψαν την προσωπικότητά τους, τη μοναδικότητά τους, τον κόσμο τους, την καρδιά τους, τα συναισθήματά τους, την αίσθηση χιούμορ που είχαν. Στη σύντομη ζωή τους, είπαν πολλά» λέει ο Τζόνι Ντεπ σε βίντεο παραγωγής της Castle Fine Art, όπου διατίθενται μεταξοτυπίες των πορτρέτων.

«Κάθε έργο είναι ένας ενδόμυχος στοχασμός του χαρακτήρα τους με τα μάτια του Johnny· μια απεικόνιση του πώς αποκάλυψαν σε αυτόν τον εαυτό τους» σημειώνεται στην περιγραφή της σειράς στον ιστότοπο της Castle Fine Art.

Πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα