Πάολα: Δώρισε τα χρήματα του Σαββάτου σε οικογένειες 6 τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Πάολα: Δώρισε τα χρήματα του Σαββάτου σε οικογένειες 6 τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ

Σε έξι τραυματίες που βρίσκονται στην εντατική δόθηκαν τα χρήματα του Σαββάτου από το Fever.

Αντιδράσεις προκλήθηκαν από την απόφαση της Πάολας να εμφανιστεί στην πίστα, τέσσερις ημέρες μετά το πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, στο οποίο έχασαν τη ζωή τους 57 άνθρωποι.

Η τραγουδίστρια βγαίνοντας στη σκηνή το προηγούμενο Σάββατο, ανέφερε πως τα χρήματα που θα έπαιρνε από την εμφάνισή της θα τα κάνει δωρεά στο Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου νοσηλευτήκαν οι τραυματίες μετά την σύγκρουση των δύο τρένων.

Την Τετάρτη 08/03, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου της Λάρισας μιλώντας στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» τόνισε πως κανένας από το περιβάλλον της τραγουδίστριας και του νυχτερινού κέντρου δεν επικοινώνησε μαζί του ή με κάποιο άλλο μέλος της διοίκησης.

Ωστόσο, σήμερα το μεσημέρι ο Χρήστος Κούτρας μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» και τη στήλη του «Κάτι πήρε το αυτί μου», αποκάλυψε πως επικοινώνησε με άτομα από το στενό περιβάλλον της Πάολας και έμαθε πως έξι οικογένειες τραυματιών που νοσηλεύονται στη ΜΕΘ, έχουν πάρει τα χρήματα από την αρχή της εβδομάδας.  

Οικονομική βοήθεια ωστόσο σε αυτές στις οικογένειες δεν πρόσφερε μόνο η τραγουδίστρια, αλλά και το νυχτερινό κέντρο στο οποίο η ίδια εμφανίζεται.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα