Μάριος Ιορδάνου: Είχε καεί ο εγκέφαλος μου, έχασα την όραση μου και σταμάτησε να χτυπά η καρδιά μου

Ο Μάριος Ιορδάνου και η σύζυγος του, Σοφία Καζαντζιάν βρέθηκαν καλεσμένοι του Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής «After Dark» το βράδυ της Κυριακής στο πρόγραμμα του OPEN. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης αναφέρθηκε από καρδιάς, μεταξύ άλλων, στην πολύ σοβαρή περιπέτεια που αντιμετώπισε στο πρόσφατο παρελθόν με την υγεία του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Μάριος Ιορδάνου εξομολογήθηκε πως «είχα πάθει τρία, τέσσερα εγκεφαλικά και είχε καεί ο εγκέφαλος μου. Είχα κάνει μαγνητική και σε τέσσερα σημεία του εγκεφάλου είχα πάθει εγκεφαλικά έμφρακτα. Ήμασταν πάνω στον Αρκτούρο στις αρκούδες και είχαμε ξεκινήσει την περιοδεία από την βόρεια Ελλάδα».

«Γελούσαμε, ήμασταν σε πάρα πολύ ωραία φάση της ζωής μας, περνάμε το γεφυράκι για να φύγουμε από τον Αρκτούρο και μου λέει ο Μάριος ξαφνικά «δεν σε βλέπω». Εγώ νόμιζα όμως ότι πάνω στον χαβαλέ μου έκανε πλάκα. Ξαφνικά χάνει το χρώμα του, πέφτει πάνω στο φορτηγό της περιοδείας και καταλαβαίνω ότι κάτι δεν πάει καλά» τόνισε η Σοφία Καζαντζιάν για να συνεχίσει ο σύζυγος της ως εξής. ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα