Εύη Δρούτσα για Βασίλη Καρρά: Έβλεπα έναν φίλο να καταρρέει

Εύη Δρούτσα για Βασίλη Καρρά: Έβλεπα έναν φίλο να καταρρέει

Συνέντευξη στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» παραχώρησε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός των επιτυχιών μίλησε στον Νίκο Συρίγο για τις οικονομικές δυσκολίες που πέρασε, τους ανθρώπους που περίμενε να ήταν δίπλα της αλλά δεν ήταν, ενώ σχολίασε και κάποια πρόσωπα της μουσικής σκηνής.

«Πολλοί από αυτούς που έχω «φτιάξει» δεν με παίρνουν ούτε για χρόνια πολλά. Μόνο ο Πασχάλης Τερζής με έπαιρνε τηλέφωνο στις δύσκολες στιγμές μου, οποιαδήποτε ώρα και μέρα» εξομολογείται η Εύη Δρούτσα.

«Δεν περίμενα ούτε ήθελα να με πάρει κάποιος και να προσφερθεί να με βοηθήσει, αν και μία κίνηση έκανε μία μεγάλη τραγουδίστρια. Μία απλή κίνηση, αλλά την έκανε χωρίς να το ξέρω. Ήταν η Άντζελα Δημητρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου», αποκαλύπτει αμέσως μετά.

Η Εύη Δρούτσα απάντησε στο σχόλιο που είχε κάνει για τα κιλά του Βασίλη Καρρά, αναφέροντας: «Όταν βλέπεις έναν φίλο σου να κινδυνεύει, του την «λες». Αυτό που έβλεπα ήταν τον φίλο μου να καταρρέει».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της, η Εύη Δρούτσα παραδέχεται πως έγραψε τραγούδια στον Τριαντάφυλλο για τα οποία κατακρίθηκε, ενώ δηλώνει πως θα μπορούσε να δει τον εαυτό της στην επιστροφή του Fame Story. Άλλωστε, όπως τόνισε: «Από το show αυτό έγινε γνωστός ο Κωνσταντίνος Αργυρός, που είναι ο μεγαλύτερος τραγουδιστής που δούλεψε τόσο πολύ».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα