Survivor All Star - Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει μετά την αποβολή Δαλάκα-Χατζηανδρέου

Survivor All Star - Spoiler: Ποιος θα αποχωρήσει μετά την αποβολή Δαλάκα-Χατζηανδρέου

Χαμός έγινε στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο του Survivor All Star μετά από την καταγγελία του Νίκου Μπάρτζη στο συμβούλιο του νησιού για παραβίαση των κανόνων του παιχνιδιού. Μάλιστα η παραγωγή αποφάσισε την αποβολή από το παιχνίδι της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνας Δαλάκα.

Η αποβολή της Ασημίνας Χατζηανδρέου και της Κατερίνα Δαλάκα έχει προκαλέσει αναταραχή στις καλύβες και αποτελεί πρώτο συζήτησης ανάμεσα στους παίκτες τόσο της Κόκκινης ομάδας όσο και της Μπλε.

Ωστόσο, κάποια παίκτες δίνουν «άλλοθι» στις παίκτριες για τη χρήση του κινητού καθώς προσπαθούν να μπουν στη θέση τους.

Η ομάδα των Μαχητών γνωρίζει πως οι αντίπαλοι έχουν χάσει δυο πολύτιμες παίκτριες και βρίσκεται σε αναστάτωση και καταλαβαίνουν πως επιβάλλεται να επιστρέψουν στις νίκες καθώς αυτήν την εβδομάδα έχουν χάσει όλους τους αγώνες ασυλίας.

Η ομάδα που κερδίζει το έπαθλο επικοινωνίας

Για το σημαντικό έπαθλο επικοινωνίας θα κληθούν να κοντραριστούν οι παίκτες του Survivor All Star. Ένα έπαθλο που τους δίνει συναισθηματικό boostάρισμα αλλά και μεγάλη συγκίνηση. Το αποτέλεσμα του αγώνα φέρνει… φουρτούνες στη μια ομάδα αλλά και μεγάλη συγκίνηση.

Ποια ομάδα όμως θα καταφέρει να κερδίσει το έπαθλο επικοινωνίας; Διάσημοι ή Μαχητές; Κόκκινοι ή Μπλε;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers η ομάδα που θα πάρει τη νίκη, γι’ άλλη μια φορά, θα είναι η Κόκκινη. Αυτό σημαίνει, πως ούτε σε αυτό το αγώνισμα οι παίκτες της Μπλε ομάδας θα καταφέρουν να χαρούν.

Ο παίκτης που αποχωρεί από το Survivor

Η Ρία Κολοβού, ο Κρις Σταμούλης, o Κώστας Αναγνωστόπουλος και η Εύη Σαλταφερίδου είναι οι τέσσερις υποψήφιοι προς αποχώρηση που έχουν τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

Ποιος από τους 4 θα αποχωρήσει από το Survivor και θα ετοιμάσει βαλίτσες για Ελλάδα;

Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής spoilers ο παίκτης που αποχωρεί από τον Άγιο Δομίνικο είναι ο Κρις Σταμούλης.

Η τελική επιβεβαίωση θα έρθει απόψε το βράδυ μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΪ.

πηγή: newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα