Τριαντάφυλλος για Καρολίνα Καλύβα: Πάρ΄την στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου

Τριαντάφυλλος για Καρολίνα Καλύβα: Πάρ΄την στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου

Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε ... είπε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος ο οποίος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό» και σχολίασε όλα όσα διαδραματίζονται στον Άγιο Δομίνικο. Μεταξύ άλλων, ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στο ειδύλλιο που εκτυλίχθηκε ανάμεσα σε Καρολίνα Καλύβα και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

Όσον αφορά στην παίκτρια του Survivor, η οποία προκάλεσε σκάνδαλο εν μέσω της σχέσης της με τον Μπο: «Την Καρολίνα πάρε τη στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου. Τι για ποιο λόγο; Όποιος κατάλαβε κατάλαβε. Και του χρόνου. Άκουσα την Καρολίνα να λέει άλλα πράγματα, ότι δεν είναι έτσι, ότι δεν είχαν και τόσο σχέση, δεν ξέρεις και τι να πιστέψεις τώρα. Αλλά από τη στιγμή που ο άνθρωπος λέει ότι ήταν μαζί. Είναι περίεργο».

Για την περίφημη καλύβα στην οποία γίνονταν οι συναντήσεις των παικτών: «Στη συγκεκριμένη καλύβα είχα πάει πολλές φορές για να κλέψω φαγητό και να φάω. Πού να ξέρω ότι θα γίνει σουίτα ξενοδοχείου. Δεν είχα αντιληφθεί τότε παίκτες να πηγαίνουν εκεί, εκτός από τον Σάκη και τη Μαριαλένα που ήταν μαζί» αποκαλύπτει ο Τριαντάφυλλος.

Σε δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε για την Ελευθερία Ελευθερίου και σχολίασε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζει τη σχέση του άλλοτε συντρόφου της, Μάριου Πρίαμου, με την Καρολίνα Καλύβα: «Με την Ελευθερία μιλάμε, είμαστε πολύ φίλοι. Είμαστε σαν αδέλφια έχουμε περάσει πολλά μαζί. Είναι στενοχωρημένη με όλο αυτό το θέμα, γιατί φέρθηκε ωραία στον Μάριο. Πάει και εκείνη να παλέψει εκεί, είναι μαχήτρια, μακάρι να τα καταφέρει».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO