Βίκυ Κάβουρα: Έπεσε θύμα του ασφαλιστή που βρέθηκε απαγχονισμένος – Ήταν σε άθλια κατάσταση, τρόμαξα

Ένα από τα θύματα του 50χρονου λογιστή – ασφαλιστή ο οποίος βρέθηκε απαγχονισμένος μέσα στο σπίτι του στο Μοσχάτο, είναι και η Βίκυ Κάβουρα. 

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλονται, ο 50χρονος είχε πάρει 65 αυτοκίνητα προκειμένου να τα διαθέσει σε πελάτες του με leasing και στη συνέχεια θα έδινε τα χρήματα σε γνωστή εταιρεία ενοικιάσεων αυτοκινήτων, κάτι που όμως δεν πρόλαβε να κάνει. Ο εν λόγω άνδρας βρέθηκε νεκρός στο διαμέρισμά του και για τον θάνατό του κατηγορείται μία 47χρονη γυναίκα.

Η Βίκυ Κάβουρα μίλησε στον ALPHA πώς ξαφνικά έχασε το αυτοκίνητό της, όταν αστυνομικοί την σταμάτησαν και της είπαν ότι πρέπει να το παραδώσει.

Η ηθοποιός υποστήριξε ότι «μία πολύ γνωστή εταιρεία έδινε 60 αυτοκίνητα σε μία άλλη εταιρεία με τρεις υπαλλήλους για να μην τα εκμεταλλεύεται. Δεν υπάρχει κάποια λογική σε αυτό. Εγώ όπως και πολύς κόσμος νοικιάζαμε αυτοκίνητα απ’ αυτούς, και πληρώναμε κάθε μήνα κάποιο ποσό, ή κάποιο άλλο αυτοκίνητο ως εγγύηση και αυτά έχουν χαθεί».

Συνεχίζοντας την αφήγησή της η Βίκυ Κάβουρα τόνισε ότι «κάλεσα τον ίδιο τον άνθρωπο για να τον πληρώσω, με τον μήνα. Ήταν σε μία κατάσταση άθλια, δεν μπορούσε να επικοινωνήσει, τρόμαξα, αλλά δεν έδωσα σημασία. Έπειτα από 2-3 μέρες πληροφορήθηκα όλο αυτό που έγινε και σοκαρίστηκα».

«Την πατήσαμε…»
Η ίδια πρόσθεσε ότι υπάρχουν και άλλα θύματα απάτης. «Είναι πάρα πολύς κόσμος βέβαια που την έχει πατήσει με αυτή την υπόθεση. Έχουμε μείνει χωρίς αυτοκίνητο γιατί το δικό μου έχει χαθεί. Δεν ξέρω τι γίνεται. (…) Ο λόγος που το αναφέρω όλο αυτό είναι γιατί ξέρω ότι είναι πάνω από 60-70 άτομα που ξέρω ότι την έχουν πατήσει και περνούν δύσκολα. Όπως κι εγώ περνάω δύσκολα αυτές τις ημέρες.  Το λέω γιατί μπορούμε να είμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι όλοι μαζί και να προσπαθήσουμε ό, τι μπορούμε να το διεκδικήσουμε. Είναι κρίμα» είπε και συμπλήρωσε:
«Την πατήσαμε, ήταν εξαιρετικός προς όλους μας. Με τον Θεό, με τον καλό λόγο στο στόμα και την πατήσαμε. Δεν κατάλαβα την απάτη, εγώ στις ειδήσεις το είδα και μετά κατασχέθηκαν όλα από την Αστυνομία. Και λογικό είναι».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα