Καρολίνα Καλύβα για Μπο: Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει;

Η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα έδωσε για πρώτη φορά συνέντευξη μετά την επιστροφή της στην Ελλάδα από το Survivor All Star και το ειδύλλιο που δημιουργήθηκε ανάμεσα στην ίδια και τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη.

«Στεναχωρήθηκα που έφυγα, γιατί άφησα πίσω μου ανθρώπους που αγαπώ. Πρώτα απ’ όλους πήρα τηλέφωνο τη Σοφιάνα» δηλώνει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα και προσθέτει: «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Η ψήφος εναντίον μου δεν ήταν δίκαιη, γιατί δεν ήταν αγωνιστική αλλά ο κόσμος ψηφίζει τη στιγμή».

Φυσικά, η συζήτηση δεν θα μπορούσε να μη στραφεί και προς τον Μπο, σε σχέση με όσα συνέβησαν τις τελευταίες δύο εβδομάδες.

«Όταν βλέπεις μια αγάπη να ανθίζει, να φτιάχνεται, να δημιουργείται, κάποιοι δεν το αγκαλιάζουν και δεν το θέλουν, γιατί μπορεί να είναι και απειλή. Το μόνο μου μέλημα και το έλεγα και στον Μάριο, είναι να το μάθει όσο πιο γρήγορα γίνεται ο Μπο. Όταν κάνεις κάτι που είναι αληθινό και από μέσα σου, είσαι έτοιμος να αντιμετωπίσεις το καθετί» αναφέρει η Καρολίνα Ζακλίν Καλύβα.

Θα επιδιώξει να μιλήσει με τον γνωστό ράπερ και να ξεκαθαρίσουν την κατάσταση ανάμεσά τους; «Εννοείται ότι θα μιλήσουμε. Τι; Θα με σκοτώσει; Ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, ο χρόνος τα δείχνει όλα» απαντά η πρώην παίκτρια του Survivor.

«Στην αποχώρησή μου ο Μάριος ήταν πάρα πολύ διακριτικός, είχε μεγάλη ψυχραιμία. Δεν θα σου πω αν μου έδωσε κάτι φεύγοντας αλλά… εσύ τι νομίζεις; Ότι μείναμε έτσι απλά στην τυπικούρα; Χαιρετηθήκαμε και πριν το Συμβούλιο, είπαμε κάποια πράγματα πριν βγω» αποκαλύπτει η Καρολίνα.

Τέλος, όσον αφορά την Ελευθερία Ελευθερίου και τη φημολογούμενη σχέση της με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη στην εκτός Survivor ζωή, η Καρολίνα ξεκαθαρίζει: «Δεν είχα ιδέα και δεν με αφορά κιόλας. Είναι κάτι που, αν υφίσταται, ανήκε στο παρελθόν του. Όλα συμβαίνουν στη ζωή, είναι κάτι που συμβαίνει και δεν το κάνω ως αντίποινα».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα