Μπιγιονσέ: Έδωσε φαντασμαγορική συναυλία στο Ντουμπάι - Γιατί επικρίθηκε

Μπιγιονσέ: Έδωσε φαντασμαγορική συναυλία στο Ντουμπάι - Γιατί επικρίθηκε

Η Μπιγιονσέ έκλεψε τις εντυπώσεις σε μια ιδιωτική συναυλία για τα εγκαίνια ενός υπερπολυτελούς ξενοδοχείου στο Ντουμπάι.

Τραγουδά τις μεγαλύτερες επιτυχίες της στην πρώτη της συναυλία εδώ και τέσσερα χρόνια. Η ντίβα της ποπ καλεί και την 11χρονη κόρη της Blue Ivy επάνω στην σκηνή για να τραγουδήσει μαζί της.

Το ποσό που πήρε η Beyoncé για να χαρίσει την παρουσία της στα εγκαίνια του ξενοδοχείου, καθόλου ευκαταφρόνητο. 24 εκατομμύρια δολάρια, δηλαδή 300.000 δολάρια για κάθε λεπτό που ήταν επάνω στην σκηνή.

Επικρίσεις

Κάποιοι άσκησαν κριτική στην τραγουδίστρια για τη συναυλία αυτή σε μια χώρα όπου δεν τηρούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα. Όπως αναφέρει ο βρετανικός «Guardian», η Μπιγιονσέ δε συμπεριέλαβε τραγούδια από τον δίσκο της «Renaissance» ο οποίος θεωρείται μια ωδή προς τους μαύρους και τους ομοφυλόφιλους πρωτοπόρους στον χώρο της μουσικής.

Κι αυτό γιατί η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και θεωρείται έγκλημα που τιμωρείται με θάνατο.

Η συναυλία ήταν πριβέ. Μάλιστα, ο κόσμος που βρισκόταν εκεί κλήθηκε να βάλει τα τηλέφωνά του σε κλειδωμένες θήκες, για να μην κυκλοφορήσουν εικόνες από την εκδήλωση. Παρόλα αυτά, το διαδίκτυο έχει γεμίσει με στιγμιότυπα από τη συναυλία.

Το τέλος της βραδιάς συνοδεύτηκε από ένα φαντασμαγορικό σόου πυροτεχνημάτων που φώτισε όλο το Ντουμπάι.

πηγή: MEGA TV

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα