Δίκη Φιλιππίδη - Εβελίνα Παπούλια, Κατάθεση – σοκ: «Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι

Δίκη Φιλιππίδη - Εβελίνα Παπούλια, Κατάθεση – σοκ: «Προσπάθησε να με αρπάξει στο καμαρίνι

Σοκάρουν τα όσα κατέθεσε η Εβελίνα Παπούλια σήμερα Δευτέρα (5.12) στη δίκη του Πέτρου Φιλιππίδη, καθώς περιέγραψε προκλητικές και ακραίες συμπεριφορές σε βάρος της από την πλευρά του κατηγορούμενου ηθοποιού. 

Η Εβελίνα Παπούλια κατέθεσε σχετικά με όσα έχει ζήσει η ίδια στις συνεργασίες της με τον Πέτρο Φιλιππίδη: «Έχω ακούσει για καταγγελίες. Τις καταγγέλλουσες τις γνώρισα εδώ απ’ έξω. Θεωρώ ότι εάν δεν είμαι μέρος λύσης, είμαι μέρος προβλήματος. Είμαι εδώ για να βοηθήσω να βγει ένα πόρισμα. Θα μπορούσα να είμαι στη θέση των κοριτσιών. Ήμουν πολύ τυχερή. Βάζω όρια αλλά είναι πανέξυπνος και πολύ χειριστικός. Ξέρει να μαζεύεται αν δεν τον συμφέρει» περιέγραψε η μάρτυρας αρχίζοντας την κατάθεση της.

 Όπως είπε η ηθοποιός τα περιστατικά για τα οποία καταθέτει την περίοδο 1996-97. «Συνεργαστήκαμε σε μια παράσταση. Αντικατέστησα ηθοποιό φίλη μου που έμεινε έγκυος. Εγώ έκανα τηλεόραση τότε. Στο χώρο με ήξεραν είχαν κάνει αρκετές δουλειές. Ήταν δοτικός κατά τη διάρκεια των προβών, θετικός και προστατευτικός. Ένιωθα άνετα και καλά. Στην πορεία μετατοπιζόταν το καλά. Δε με ανησυχούσε όμως. Ήξερα ότι αυτός με είχε ανάγκη όχι εγώ» περιέγραψε η μάρτυρας....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα