Γιώργος Πάντζας: Η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν η Βασίλισσα

Γιώργος Πάντζας: Η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ήταν η Βασίλισσα

Ο Γιώργος Πάντζας έδωσε μια σπάνια συνέντευξη στην εκπομπή «Ελένη». Μίλησε για διάφορα θέματα, μεταξύ των οποίων για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Το 2007, ανέβηκα στη σκηνή και αυτό που ένιωθα τόσα χρόνια, αυτό που με γέμιζε τόσα χρόνια, ξαφνικά δεν το ένιωθα. Λέω στη γυναίκα μου «Ανεβαίνω πάνω στη σκηνή και δεν το ευχαριστιέμαι, δεν είμαι αυτός που ήμουν» και μου λέει η γυναίκα μου «Ε, τότε σταμάτα» και σταμάτησα. Όταν αλλάζεις τρόπο ζωής δεν είναι και τόσο όμορφα, αλλά πρέπει να ξέρεις ότι όλες οι ηλικίες είναι όμορφες», εξομολογήθηκε ο Γιώργος Πάντζας.

Για τη συνεργασία του με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, είπε: «Με την Αλίκη Βουγιουκλάκη ήμασταν 3 χρόνια μαζί, κάναμε 2 ταινίες μαζί και συνεργαστήκαμε και στο θέατρο. Ποτέ δεν τσακωθήκαμε. Η Αλίκη πρώτα απ’ όλα έβλεπε την Αλίκη και λογικό ήταν να βλέπει πρώτα απ’ όλα την Αλίκη».

«Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μου έδωσε την ευκαιρία, με έβαλε πρωταγωνιστή σε ταινίες απευθείας. Μου φέρθηκε σαν να ήταν ο πατέρας μου», ανέφερε ο Γιώργος Πάντζας και συνέχισε: «Οι πρωταγωνιστές πληρωνόντουσαν καλύτερα από τους υπόλοιπους. Η πιο ακριβοπληρωμένη ήταν η Αλίκη, σε αυτά που έπαιζε ήταν η πρώτη».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα