Καίτη Γαρμπή: Δικαίωση της τραγουδίστριας για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Καίτη Γαρμπή: Δικαίωση της τραγουδίστριας για τις φορολογικές εκκρεμότητες

Με απόφαση του το ΣτΕ απορρίπτει την προσφυγή των οικονομικών υπηρεσιών εναντίον της Καίτης Γαρμπή.

Η τραγουδίστρια μέσα από τα social media θέλησε να τοποθετηθεί, αναφορικά με ένα ρεπορτάζ που έκανε λόγο για φοροδιαφυγή 828.300 ευρώ, τα οποία με τις προσαυξήσεις έφτασαν το 1,7 εκατομμύριο ευρώ.

Σύμφωνα με έγγραφο που κοινοποίησε χθες στα ΜΜΕ ο δικηγόρος της γνωστής τραγουδίστριας Πέτρος Καϊμακάμης, η Καίτη Γαρμπή δικαιώθηκε έναντι του Ελληνικού Δημοσίου, σύμφωνα με απόφαση του ΣτΕ, στην υπόθεση με τις φορολογικές εκκρεμότητές της. Ο δικηγόρος, μάλιστα, κοινοποίησε την εν λόγω απόφαση του ΣτΕ, η οποία έχει αριθμό κατάθεσης το 2019 και αφορά αίτηση αναιρέσεως της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων εναντίον της Αικατερίνης Γαρμπή.

 Η απόφαση εισήχθη στο Συμβούλιο της Επικρατείας στις 22/1/2019, ορίστηκε δικάσιμος για τις 5/10/22 και η απόφαση βγήκε στις 23/11/22. Η απόφαση του δεύτερου πενταμελούς τμήματος του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι απορριπτική και αφορά την αίτηση αναίρεσης που έκανε η ΑΑΔΕ εναντίον της Καίτης Γαρμπή για τη διαγραφή του προστίμου των 900.000 ευρώ που είχε ορίσει το Διοικητικό Εφετείο το 2018. Με άλλα λόγια, η ΑΑΔΕ προσέφυγε κατά της διαγραφής του προστίμου, κατέθεσε αίτηση αναίρεσης, την οποία απέρριψε το ΣτΕ και έτσι το πρόστιμο του 1.700.000 ευρώ δεν ισχύει.

 Αργά το βράδυ της Κυριακής, φανερά οργισμένη, η αγαπημένη τραγουδίστρια αντέδρασε με ένα tweet ζητώντας δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη προκειμένου να μην κινηθεί νομικά με αγωγές και εξώδικα. «Δεν έχω καμία φορολογική εκκρεμότητα, η υπόθεση έχει κλείσει και ζητώ να αποδοθεί δικαιοσύνη με μια δημόσια συγγνώμη από όσους έγραψαν ψέματα και συκοφαντίες για μένα σήμερα. Ηρεμα το λέω, γιατί αν βράσει το κύμα της Γαρμπή, θα αρχίσουμε αλισβερίσι με αγωγές και εξώδικα, και θα είναι κρίμα», έγραψε.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα