Ελένη Μενεγάκη για Βανδή: Νιώθω ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα

Ελένη Μενεγάκη για Βανδή: Νιώθω ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα

«Βγήκε στη Μαρία Μπακοδήμου και λες “εντάξει τώρα τι θα πει;” και πάλι φωτίζει ένα κομμάτι της ζωής της, που λες “ρε Δέσποινα, τα ‘χες πει όλα αυτά τόσα χρόνια που είμαστε στον χώρο;”. Σαν να είναι στη φάση της ζωής της που δεν φοβάται, που νιώθει έτοιμη να πει αυτά που νιώθει και αισθάνεται, τα οποία μέχρι τώρα τα είχε κλειδαμπαρωμένα», είπε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια σχολίασε  στον αέρα της εκπομπής της την συνέντευξη που έδωσε η Δέσποινα Βανδή στη Μαρία Μπακοδήμου και τόνισε πως αισθάνεται ότι τώρα γνωρίζει την τραγουδίστρια.

 Η Ελένη Μενεγάκη είπε στη συνέχεια: «Αυτή την τελευταία διετία νιώθω –συνέντευξη, συνέντευξη- ότι τώρα τη γνωρίζω τη Δέσποινα. Την ξέρω από το ξεκίνημα, όπως κι εκείνη με ξέρει από το ξεκίνημα. Μαζί ξεκινήσαμε. Δε μπορείς να τα ξέρεις όλα για έναν άνθρωπο, ξέρεις μόνο αυτό που φαίνεται».

 Κλείνοντας, η Ελένη Μενεγάκη ανέφερε: «Όλοι μας από κάποια φάση της ζωής μας και μετά, κάπως είναι, μεγαλώνουμε και ξέρουμε ότι αυτό που φοβάσαι πια, δεν είναι αυτό που νομίζεις. Μήπως σας μπέρδεψα; Δεν ξέρω. Κάθε συνέντευξή της, με κάνει αισθάνομαι ακόμα περισσότερο θετικά αισθήματα για εκείνη. Κάθε φορά με αυτά, νιώθω ότι την πλησιάζω και παραπάνω».