Ορφέας Αυγουστίδης: Ο Αστέρης του Σασμού αγκαλιά με τον μοναχογιό του – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Ορφέας Αυγουστίδης: Ο Αστέρης του Σασμού αγκαλιά με τον μοναχογιό του – Η τρυφερή φωτογραφία τους

Δεν θα ήταν υπερβολή εαν λέγαμε ότι ο ένας στους τρεις Ελληνες κάθε βράδυ στις 9 συντονίζονται στον Alpha για να δουν τον Σασμό. Και να παρακολουθήσουν τις περιπέτειες του Αστέρη – να δούν εαν ο έρωτάς του για την Αργυρώ θα καταφέρει να νικήσει τις συμπληγάδες μιας άγριας κρητικής βεντέτας. 

Τον Αστέρη υποδύεται ο Ορφέας Αυγουστίδης. Ο γνωστός ηθοποιός – και γιος της Μαρίας Τζομπανάκη – βρίσκεται σε μια απο τις καλύτερες φάσεις της ζωής του όχι μόνο επαγγελματικά αλλά και προσωπικά.

Ο μοναχογιός του Ορφέα και της αγαπημένης του συζύγου Γεωργίας Κρασσά, o μόλις ενός έτους Αχιλλέας, μεγαλώνει και τους γεμίζει την καθημερινότητα με χαρά και χαμόγελα.

  
Ο ίδιος συνηθίζει να δημοσιεύει στο προφίλ του στο Instagram φωτογραφίες από προσωπικές του στιγμές, ωστόσο οι αναρτήσεις με πρωταγωνιστή τον γιο του είναι μετρημένες.

Προχθές όμως, ο αγαπημένος ηθοποιός ανάρτησε μια γλυκιά φωτογραφία όπου πατέρας και γιος απαθανατίζονται αγκαλιασμένοι.

 Σημειώνεται ότι η παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί στο θέατρο – «Η μηχανή του Τούρινγκ» – έχει γνωρίσει επίσης τεράστια επιτυχία με συνεχόμενες sold out παραστάσεις, ενώ ο ίδιος ο Ορφέας Αυγουστίδης κέρδισε το βραβείο Α’ Ανδρικού Ρόλου αυτής της θεατρικής σεζόν για την ερμηνεία του στην εν λόγω παράσταση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα