Βάσια Τριφύλλη για Σταμάτη Φασουλή: Στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς - Αν έκανε κάτι σε μένα θα τον είχα σφάξει

Βάσια Τριφύλλη για Σταμάτη Φασουλή: Στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς - Αν έκανε κάτι σε μένα θα τον είχα σφάξει

Η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μίλησε στο «Open Weekend» για τον Σταμάτη Φασουλή αλλά και για την υπόθεση της Σοφίας Παυλίδου και του Μάνου Παπαγιάννη, με αφορμή την πρόσφατη δικαστική τους διαμάχη.

«Μόνο τηλεόραση βλέπω πλέον, ούτε γκόμενο δεν βλέπω. Έχω πέσει με τα μούτρα στο γκομενιλίκι μου με την τηλεόραση» δηλώνει με το δικό της χιούμορ η Βάσια Τριφύλλη, ενώ παραδέχεται ότι θα ήθελε να συμμετάσχει στο J2US.

«Ο Σταμάτης Φασουλής δεν έχει καμία σχέση με show, δεν είχε ποτέ ιδιαίτερο ταλέντο στο show αλλά… εκεί ο Σταμάτης. Δεν τον συμπαθώ κιόλας. Σου εύχομαι να μην τον μάθεις, φαντάσου κάνω και τον σταυρό μου» ανέφερε χαρακτηριστικά η ηθοποιός και προσθέτει: «Δεν μου έκανε κάτι προσωπικά, θα τον είχα σφάξει. Το λέω για να μη σε στεναχωρήσει όπως στεναχώρησε πολλούς συναδέλφους από εμάς».

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Βάσια Τριφύλλη πήρε θέση και για το επεισόδιο ανάμεσα στη Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό και πως ο κατηγορούμενος ηθοποιός είχε ζητήσει συγγνώμη ενώπιον όλου του θιάσου. «Είχα πει στη Σοφία να μην το συνεχίσει. Ωραία, και τώρα αυτή κοιμάται πιο ήσυχη; Ποια είσαι κυρά μου που θα καταστρέψεις τον Μάνο Παπαγιάννη;» «Εν τη ρύμη του λόγου το είπα, δεν το είπα ως επαγγελματική διαστροφή της κοπέλας» απαντά η ηθοποιός για το σχόλιο «ανακατώστρα» που έκανε για τη Σοφία Παυλίδου.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα