Αγγελική Δαλιάνη για διαμάχη Παπαγιάννη-Παυλίδου: Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ

Αγγελική Δαλιάνη για διαμάχη Παπαγιάννη-Παυλίδου: Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ

Στην εκπομπή «Open Weekend» με παρουσιάστρια την Ελένη Τσολάκη ήταν καλεσμένη η Αγγελική Δαλιάνη. Η γνωστή ηθοποιός σχολίασε τη δικαστική διαμάχη του συζύγου της Μάνου Παπαγιάννη και της ηθοποιού Σοφία Παυλίδου. Επιπλέον, μίλησε για τη συμμετοχή της στη σειρά «Η Δική Μας Οικογένεια» και την εμπειρία της από τη «Μαρία την άσχημη».

«Δεν ήταν εύκολη κατάσταση. Είναι μία υπόθεση που δεν έχει τελεσιδικήσει. Δε μου αρέσει να μιλάω δημόσια γι’ αυτό. Θέλω να μιλάω για πράγματα χαρούμενα και όμορφα. Είναι ένα πρόβλημα που καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε» ανέφερε για τη δικαστική διαμάχη η Αγγελική Δαλιάνη.

«Ευελπιστώ ότι τα πράγματα θα έρθουν στη σωστή τους διάσταση, γιατί πιστεύω ότι έχει διογκωθεί πολύ το θέμα αυτό. Δεν είναι εύκολο και ειδικά όταν είσαι άνθρωπος που δε θέλεις να απασχολείς με τέτοια πράγματα. Είμαι άνθρωπος που θέλω να βγαίνω δημόσια και να μιλώ για τη δουλειά μου. Αυτός είναι και ο λόγος που οι εμφανίσεις μου στην τηλεόραση είναι ελάχιστες» δήλωσε στη συνέχεια.

«Δεν ήταν εύκολο αλλά δε θα ήθελα να επεκταθώ, γιατί δε με κάνει να νιώθω ωραία. Είπε και ο Μάνος κάποια πράγματα με τον δικό του τρόπο αλλά δε θέλω να επεκταθώ. Είμαι αισιόδοξη όμως» κατέληξε κλείνοντας το θέμα η ηθοποιός.

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα