Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο πιο δύσκολος μου ρόλος είναι αυτός του πατέρα

Θανάσης Κουρλαμπάς: Ο πιο δύσκολος μου ρόλος είναι αυτός του πατέρα

Στην εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα παραβρέθηκε και έδωσε συνέντευξη ο Θανάσης Κουρλαμπάς την Παρασκευή. Στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» στο OPEN, ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την προσωπική του ζωή, τους δύστροπους χαρακτήρες που αγαπά να ενσαρκώνει και όλα όσα μπορούν να τον αποσυντονίσουν στην καθημερινότητα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Θανάσης Κουρλαμπάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «σίγουρα είναι δύσκολο το πρόγραμμα με τις παραστάσεις και την σειρά, δεν μπορείς να προγραμματίσεις πολλά πράγματα, αλλά τα παιδιά και η σύζυγος μου ξέρουν ότι είναι για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Ο πιο δύσκολος μου ρόλος είναι αυτός του πατέρα γιατί δεν υπάρχει ούτε συνταγή ούτε manual! Αυτό που είναι δύσκολο σε αυτό το ταξίδι είναι πως δεν το ξέρεις, δεν μπορείς να αυτοσχεδιάσεις ή αυτοσχεδιάζεις και κανείς δεν μπορεί να σου πει αν είναι καλό ή όχι γιατί το αποτέλεσμα θα φανεί αργότερα. Αυτό είναι όμως που αξίζει και μετράει, πρέπει να είσαι όσο γίνεται παρών, όσο γίνεται πιο ειλικρινείς με τα συναισθήματα σου και να μην φοβάσαι να τα δείξεις ώστε τα παιδιά να καταλαβαίνουν ότι αυτό που κάνεις, το κάνεις με συνέπεια».

«Για μένα το μεγάλο στοίχημα και στη ζωή αλλά και γενικά στις σχέσεις είναι ουσιαστικά η συναισθηματική συνέπεια. Να είσαι ανά πάσα στιγμή όσο πιο κοντά στην αλήθεια σου για να το εισπράττει και ο άλλος. Τα παιδιά, όσον αφορά στη δουλειά μου, βλέπουν ότι μπορεί να μην έχουν τον πατέρα τους τις ώρες που θα ήθελαν αλλά βλέπουν έναν άνθρωπο που αγαπάει αυτό που κάνει και νομίζω πως αυτό είναι σημαντικότερο μάθημα για την ζωή».

πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα