Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζει τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Έγκυος η παρουσιάστρια

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Ετοιμάζει τον γάμο της με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο - Έγκυος η παρουσιάστρια

Το πρώτο τους παιδί περιμένουν Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και Βασίλης Σταθοκωστόπουλος, ενώ ταυτόχρονα ετοιμάζουν και τον θρησκευτικό τους γάμο στην Αθήνα το καλοκαίρι του 2023, σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Secret.

Το ζευγάρι δεν φαίνεται να επιθυμεί να κάνει βάπτιση και γάμο μαζί, αλλά δύο ξεχωριστά μυστήρια.

Υπενθυμίζεται ότι η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας έχουν παντρευτεί το φθινόπωρο με πολιτικό γάμο στο δημαρχείο της Βάρης.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Ελένη Μενεγάκη η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε για το παιδί που περιμένει: «Θέλαμε ένα παιδί, αλλά πρακτικά η δουλειά δεν μας το επέτρεπε. Επίσης, έκανα πέρυσι μια επέμβαση γυναικολογικής φύσεως, έπρεπε να γίνει. Ήταν πολύ μεγάλο χτύπημα για μένα, για ένα μεγάλο διάστημα δεν έκανε να μείνω έγκυος, δεν θυμάμαι για πόσο. Ανησύχησα πάρα πολύ τότε. Η απόκτηση παιδιών είναι όνειρό μου, οπότε, όταν το είχα μάθει, είχα τρελαθεί.

Το είχα μάθει όταν έκλεισα το συμβόλαιό μου με την Acun Media και δεν ήξερα πώς θα ανακοινώσω ότι θα λείψω. Εάν την έκανα αργότερα την επέμβαση, θα καθυστερούσε και άλλο η πιθανότητα να μείνω έγκυος. Οπότε είπα ότι δεν θα πάρω κανένα ρεπό και θα το κάνω τώρα. Έλειψα μόνο δύο ημέρες από τη δουλειά μου. Πήγαινα με ράμματα, με αιμορραγίες, δεν το έχω πει ποτέ. Δεν μπορούσα να μετακινηθώ, πόναγα και δεν το έλεγα. Με ρωτούσαν για την κοιλίτσα μου, που ήταν πρησμένη. Πραγματικά δεν το μετανιώνω που το έκανα».

Σε άλλο σημείο, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου θέλησε να μοιραστεί το πώς γνωρίστηκε με τον σύζυγό της: «Έχω ακούσει πάρα πολλά γι’ αυτό το θέμα. Ο Βασίλης πήγαινε πριν από δέκα χρόνια σε ένα studio γυμναστικής στο οποίο πήγαινα και εγώ, από εκεί τον ξέρω, από τόσο πριν. Σε αυτά τα χρόνια δεν τον είχα δει ποτέ διαφορετικά, μέχρι πρόπερσι. Δεν ήμασταν φίλοι, ήμασταν κοινωνικά γνωστοί. Ήταν πάντα περιποιητικός. Παλαιότερα είχα κάνει τα γενέθλιά μου σε μαγαζί του και μου είχε κεράσει το τραπέζι. Τότε, είχε και τις φιλεναδίτσες του, ήταν ενεργό αγόρι!».

«Πήγαινα σε ένα μαγαζί στη Βουλιαγμένη συνέχεια, χωρίς να ξέρω ότι είναι δικό του. Μια μέρα στο “φεύγα” τον είχα πετύχει. “Πότε θα παίξουμε τένις;”, με ρώτησε. Μια άλλη μέρα πήγα σε ένα από τα μαγαζιά του, με κέρασε και του έστειλα για να τον ευχαριστήσω, του είπα να περάσει κάποια στιγμή να τον δούμε. Μου πρότεινε να βγούμε την επόμενη ημέρα. Ήμουν ελευθερότατη εκείνη την εποχή, όπως και εκείνος», είπε χαρακτηριστικά η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα