Δικηγόρος Κιμούλη: Η κ. Δούκα και η παρέα της πήγαν να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν

Ο Γιώργος Κιμούλης ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι με την παράσταση «Η Συνάντηση» η οποία και θα παρουσιαστεί αρχικά στη Θεσσαλονίκη και στη συνέχεια στην Αθήνα. Το πρωί της Πέμπτης, όμως, η Ζέτα Δούκα και ο Νίκος Ψαρράς βρέθηκαν στο Πταισματοδικείο.

Μιλώντας στο Tlive με την Τατιάνα Στεφανίδου, ο δικηγόρος του δημοφιλούς καλλιτέχνη, Βασίλης Καπερνάρος θέλησε να μιλήσει για τις εξελίξεις γύρω από τη δικαστική διαμάχη του πελάτη του. «Πρέπει να αποσαφηνίσουμε για άλλη μία φορά πως η κυρία Ζέτα Δούκα και οι μάρτυρές της, η παρέα της που βγήκε τότε στην τηλεόραση και είπε αυτά που είπε, προσήλθαν σήμερα στον Πταισματοδίκη για τη διαδικασία της προκαταρκτικής εξέτασης, για να καταθέσουν έγγραφες εξηγήσεις, δηλαδή για να απολογηθούν για όσα τους καταγγείλαμε εμείς αρμοδίως και για όσα είπαν ύστερα από 13 χρόνια στην τηλεόραση».

«Συνεπώς σήμερα ήταν εκεί για τους γνωστούς λόγους, ύστερα από τις εγκλείσεις που κάναμε εμείς για ψευδή κατάθεση κάποιων μαρτύρων κάποιου από όλους που είχε προτείνει και για την ψευδή πιστοποίηση κάποιων γιατρών. Αυτός είναι ο λόγος που πήγαν σήμερα για να απολογηθούν για τα αδικήματα που υπέπεσαν, κατά τη δική μας άποψη». 

 «Το ότι η διάθεση της Ζέτας Δούκα ήταν ανεβασμένη και το γεγονός ότι δεν θέλει να βρει εξωδικαστικώς είναι δικαίωμά της. Εμείς δεν έχουμε ειδοποιηθεί για μήνυση της κυρίας Ζέτας Δούκα εναντίον μας» συμπλήρωσε ο κ. Καπερνάρος στην ενημερωτική εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου στον Alpha.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα