Λύγισαν από συγκίνηση στο Maestro: Δεν μπορούσαν να τελειώσουν το γύρισμα οι ηθοποιοί

Λύγισαν από συγκίνηση στο Maestro: Δεν μπορούσαν να τελειώσουν το γύρισμα οι ηθοποιοί

Η Κλέλια Ανδριολάτου, η οποία πρωταγωνιστεί στη δημοφιλή σειρά του MEGA «Maestro», παραχώρησε μία συνέντευξη στο Bηmagazino, και μίλησε για τη νέα σειρά, για τα κοινά στοιχεία με την ηρωίδα που υποδύεται και τη συνεργασία με την Χαρούλα Αλεξίου, ενώ αποκάλυψε τη σκηνή που από την πολλή συγκίνηση σταμάτησαν το γύρισμα.

Maestro: Τα κοινά στοιχεία της Κλέλιας Ανδριολάτου με την ηρωίδα που υποδύεται
 

Με την ηρωίδα σας στην πραγματική ζωή σάς ενώνουν κοινά στοιχεία;

«Με την “Κλέλια”, τον ρόλο μου, έχουμε κοινούς παρονομαστές. Είναι ένα πλάσμα γεμάτο πάθος για ζωή, ενέργεια. Κυνηγά τον έρωτα και προσπαθεί ό,τι αγγίζει η φαντασία της να το αποτυπώνει στην πραγματικότητα. Η ηρωίδα αυτή πορεύεται προς το φως παρατηρώντας και ξεφεύγοντας από τα σκοτάδια των άλλων».

Μπορείτε να μας μεταφέρετε την πιο έντονη εμπειρία που ζήσατε κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς στους Παξούς, αλλά και την πιο αστεία;

 

«Αναμφισβήτητα η πιο έντονη σκηνή για εμένα ήταν η σκηνή του μουσικού φεστιβάλ με τις μπάντες και τη φωνή της Χάρης να αντηχεί στα μεγάφωνα του νησιού. Μας συγκίνησε τόσο που δεν μπορούσαμε να ολοκληρώσουμε το γύρισμα. Το τοπίο, το φως, το ηλιοβασίλεμα και η μουσική δημιουργούσαν ένα “συνονθύλευμα παραμυθιού”. Από την άλλη, η πιο αστεία σκηνή ήταν μία στιγμή που ο Χριστόφορος “ξέφυγε” από όλους τους ρόλους που δημιούργησε στο σετ, από όλες τις ευθύνες, και το έριξε λίγο έξω. Του είχε “κολλήσει”, θυμάμαι, ένα τραγούδι και το τραγουδούσε συνέχεια. Μας έπιασε όλους νευρικό γέλιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να γυρίσουμε τη σκηνή. Τελικά τα καταφέραμε».

Η σειρά είναι γυρισμένη με κινηματογραφική αισθητική. Αλήθεια, ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που συναντήσατε;

«Η δυσκολία έγκειται στις καιρικές συνθήκες. Πολλές φορές, ειδικά όταν άρχισε να χειμωνιάζει, ο καιρός στεκόταν εμπόδιο. Το γεγονός ότι η ιστορία διαδραματιζόταν καλοκαίρι και το σώμα μας “ούρλιαζε χειμώνα μάς δυσκόλεψε αρκετά».

Maestro: Η συνεργασία της Κλέλιας Ανδριολάτου με την Χάρις Αλεξίου
 

 

Τη γιαγιά σας στη σειρά υποδύεται η Χάρις Αλεξίου. Πώς είναι η συνεργασία μαζί της;

«Η Χάρις είναι ένας άνθρωπος που πορεύτηκε σε αυτή τη δουλειά με καρδιά ανοιχτή. Παρά τη μυθική καριέρα της αποφάσισε πως στο σετ έχει να μάθει και να ακούσει. Είναι ένας εξαιρετικά δοτικός άνθρωπος με νοιάξιμο και τρυφερότητα. Και φυσικά είναι το γέλιο μας. Μας χαρίζει αμέτρητες στιγμές χαράς. Ως νεότερη, αυτό που κρατάω στην καρδιά μου είναι το πολύτιμο μάθημα της ταπεινότητας, της καλοσύνης και της δίψας της για ζωή».

Στον Χριστόφορο Παπακαλιάτη τελικά τι ξεχωρίζετε; Ποια είναι η πιο δυνατή στιγμή που ζήσατε μαζί του στη διάρκεια των γυρισμάτων;

«Δεν ξέρω αν μπορώ να ξεχωρίσω μία στιγμή. Θα σταθώ περισσότερο στην τριβή. Η στενή μας σχέση μάς έφερε τόσο κοντά που η χημεία μας και η επικοινωνία μας εξελισσόταν συνεχώς αλλά και συνεχίζει να εξελίσσεται. Είναι ένας άνθρωπος που μας σέβεται, μας ακούει, μας νοιάζεται και είναι κοντά μας σε ό,τι χρειαστούμε. Εγώ ξεχωρίζω τον ερωτικό πυρήνα που έχει για τη δουλειά του και τον τρόπο με τον οποίο τον μοιράζεται μαζί μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα