Πέθανε ο ηθοποιός Robert Cormier σε ηλικία 33 ετών - Πρωταγωνιστούσε στη σειρά Heartland

Πέθανε ο ηθοποιός Robert Cormier σε ηλικία 33 ετών - Πρωταγωνιστούσε στη σειρά Heartland

Πέθανε την Παρασκευή σε ηλικία 33 ετών ο ηθοποιός Ρόμπερτ Κόρμιερ (Robert Cormier), ο οποίος υποδυόταν τον Finn Cotter στη μακροχρόνια δραματική σειρά «Heartland».

 Αν και η αιτία θανάτου δεν έχει ανακοινωθεί, η αδελφή του δήλωσε στο «The Hollywood Reporter» ότι πέθανε σε νοσοκομείο στο Etobicoke του Οντάριο, λόγω τραυματισμών που υπέστη από πτώση. Όπως δήλωσαν οι δικοί του άνθρωποι, ο ηθοποιός «είχε πάθος να βοηθάει τους άλλους και πάντα προσπαθούσε να πετύχει περισσότερα. Του άρεσαν οι βραδιές ταινιών με την οικογένειά του και θαύμαζε πολύ τον πατέρα του. Επηρέασε πολλούς ανθρώπους σε όλη του τη ζωή, είτε επρόκειτο για οικογένεια είτε για συμπαίκτες και φίλους».

Ανακάλυψε την φθηνότερη ασφάλεια για το αυτοκινητό σου εύκολα και γρήγορα!σύγκριση ανάμεσα σε 27 ασφαλιστικές εταιρίες

 Το UPtv στο οποίο προβάλλεται το Heartland, απέτισε φόρο τιμής στον εκλιπόντα ηθοποιό στο Instagram. «Ο Robert Cormier, γνωστός και ως Finn του Heartland, ήταν ένα εκπληκτικό ταλέντο, που έφυγε πολύ νωρίς», έγραψε το δίκτυο μαζί με μια φωτογραφία του ηθοποιού με τη συμπρωταγωνίστριά του Amber Mitchell.«Με βαθιά θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατό του. Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους φίλους, την οικογένεια και τους συναδέλφους του», πρόσθεσαν. Ο Cormier εμφανίστηκε στο «Heartland» στη 15η σεζόν της σειράς. Πριν από το «Heartland», ο ηθοποιός έπαιζε τον Kit Jenning στη σειρά «Slasher» του Netflix.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα