Τι συνέβη με το Πρωινό: Τα λόγια του Λιάγκα που έφεραν το τέλος με τη Δούκισσα Νομικού

Τι συνέβη με το Πρωινό: Τα λόγια του Λιάγκα που έφεραν το τέλος με τη Δούκισσα Νομικού

Η συνεργασία τους τελικά δεν προχώρησε και η Δούκισσα Νομικού ήταν τελικά εκείνη που εγκατέλειψε το πλατό και όπως φαίνεται υπάρχει λόγος γι’ αυτό.

Η Δούκισσα Νομικού έχει αποχωρήσει από το «Πρωινό» με προσωπική της ανακοίνωση, που επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν, μετά τις διαφωνίες που υπήρχαν με την ομάδα της εκπομπής.

Από τη μεριά της βέβαια, η Δούκισσα Νομικού, στην πρώτη ανάρτηση που έκανε μετά την αποχώρησή της από την εκπομπή, έκανε λόγο για το πώς ο σεβασμός αποτελεί για εκείνη αδιαπραγμάτευτη αξία.

Τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα στο πρωινό
 

Όλα ξεκίνησαν μία εβδομάδα και κάτι μετά την πρεμιέρα της εκπομπής. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15/9, ο Γιώργος Λιάγκας θέλησε να κάνει ένα παρακινδυνευμένο αστείο στη συμπαρουσιάστριά του κατά τη διάρκεια της στήλης της μαγειρικής.

«Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και η Δούκισσα Νομικού του απάντησε: «Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου» απαντώντας της χιουμοριστικά «Και κάτω μου» με το πλατό να λύνεται στο γέλιο! 

Μπορεί εκείνη την ώρα η Δούκισσα Νομικού να γέλασε, ωστόσο όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, το σκηνικό αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο για την αποχώρηση της παρουσιάστριας από την εκπομπή καθώς θεώρησε πως ο Γιώργος Λιάγκας δεν της έδειξε τον σεβασμό που θα ήθελε.


 
 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Δείτε ακόμα