Έξαλλη η Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο που διέρρευσε από το γάμο της

Έξαλλη η Τζένιφερ Λόπεζ για το βίντεο που διέρρευσε από το γάμο της

Έξαλλη η Λατίνα σουπερστάρ, εξέφρασε τον θυμό της για το γεγονός, με μία ανάρτησή της στο instagram, όπου κατηγορεί τον καλεσμένο της ότι “εκμεταλλεύτηκε” την περίσταση και “πούλησε” το βίντεο στο ΤΜΖ.

H Jennifer Lopez θέλοντας να δείξει τον έρωτά της στον Ben Affleck κατά την διάρκεια του γάμου τους στη Τζόρτζια του αφιέρωσε ένα καινούργιο ερωτικό τραγούδι της, ενώ δεν δίστασε να του χορέψει με τον τρόπο που μόνο εκείνη ξέρει. Το βίντεο από την γλυκιά της κίνηση δεν άργησε να διαρρεύσει… γεγονός που την έκανε έξαλλη.

Λίγες ώρες μετά την κυκλοφορία του βίντεο στα social media από την γαμήλια τελετή, η ίδια εξήγησε πως το βίντεο κυκλοφόρησε χώρις την άδειά της. 

Συγκεκριμένα έγραψε:

 “Αυτό ελήφθη χωρίς άδεια. Τέλος. Και όποιος το έκανε εκμεταλλεύτηκε την ιδιωτική μας στιγμή. Δεν ξέρω από πού το παίρνετε όλοι γιατί είχαμε ζητήσει απ’ όλους να μην μοιραστούν καθόλου υλικό από τον γάμο μας. Είναι η επιλογή μας να μοιραστούμε πράγματα. Ό,τι ανεβάζω ιδιωτικό είναι στο OnTheJLO και το μοιράζομαι με τους θαυμαστές μου. Κάτι που θα κάνω όταν θα είμαι έτοιμη. Αυτό εκλάπη χωρίς τη συναίνεσή μας και πουλήθηκε αντί χρημάτων” έγραψε η JLo στην ανάρτησή της.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα