Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει ολόγυμνος στον καθρέφτη στα 70 του πλέον!

Λάκης Γαβαλάς: Ποζάρει ολόγυμνος στον καθρέφτη στα 70 του πλέον!

Ο Λάκης Γαβαλάς αύριο, 6 Αυγούστου κλείνει τα 70 και λίγο πριν από τη μεγάλη ημέρα, καλημέρισε τους διαδικτυακούς του φίλους… ολόγυμνος.


Ο Λάκης Γαβαλάς δημοσίευσε μία σειρά από φωτογραφίες του στο Instagram στις οποίες ποζάρει γυμνός μπροστά από τον καθρέφτη, φορώντας μόνο μια μπαντάνα από λουλούδια.

“Goodmorning my friends. Κάτοπτρο είδωλο= καθρέπτης! Xτες βράδυ γυρνώντας σπίτι, και ενώ έπρεπε να αποφασίσω για τον ανθοστολισμό των τραπεζιών, για το dinner των γενεθλίων μου, έβγαλα αυτές τις αφιλτράριστες φωτό και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας… Οοοοχι δεν είναι τσαρουχικές, δεν έχω ντεκόρ ελιές, ναυτικά, σχοινιά κ.α! Πρέπει όμως να γνωρίσετε τα λουλούδια τα εσωτερικά, αυτά τις ψυχής μου είναι ατόφια ακλάδευτα στα χρόνια και μπορούν να μπουν μόνο στα βάζα της ευσυνηδεισίας σας, αν το επιθυμείτε…

Κάθε μέρα φροντίζω το μέσα μου έτσι ώστε να είναι μυρωδάτο ανθισμένο και πλούσιο! Η επιδερμίδα μου μπορεί να σας ξεγελάει θετικά η αρνητικά αλλά μόνο το κομπρεσέρ τις νοημοσύνης μπορεί να σκάψει να βρει την πραγματική μου αξία. Διαβάζοντας την αυτοβιογραφία μου #lakisgavalasloaded ίσως ανακατατάξετε και τον δικό σας υπέροχο εσωτερικό κόσμο! Είναι η ευχή μου», έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς στη λεζάντα της ανάρτησής του.

Ο Λάκης Γαβαλάς εδώ και αρκετές βδομάδες βρίσκεται στην Πάρο και απολαμβάνει το καλοκαίρι του ενώ ετοιμάζει και το μεγάλο πάρτι γενεθλίων του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα