Παναγιώταρου για Αντωνά: Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε

Παναγιώταρου για Αντωνά: Μου έβγαλε θυμό, μετά δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε

Η σύντροφός του νικητή του φετινού Survivor, Στάθη Σχίζα, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, σε συνέντευξη που παραχώρησε σήμερα στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, μεταξύ άλλων σχολίασε την αντίδραση της  Μαρίας Αντωνά, στο άκουσμα του ονόματος του νικητή του ριάλιτι επιβίωσης. 

Η ξανθιά καλλονή μίλησε για τον χθεσινό τελικό του ριάλιτι επιβίωσης και αρχικά ανέφερε: «Είναι πολύ καλός άνθρωπος, σπάνιος. Δεν κοιμηθήκαμε, βγήκαμε να γιορτάσουμε μετά το Survivor. Θα τον δω μετά την εκπομπή».

Στο μεταξύ, η ίδια πρόσθεσε: «Ήταν λάθος από την παραγωγή το πλάνο. Ήταν λογικό η κοπέλα να αντιδράσει κάπως έτσι. Βέβαια ήταν πιο εξτρίμ αυτό το βλέμμα από αυτό που περιμέναμε. Η Μαρία Αντωνά μου έβγαλε θυμό στο βλέμμα της όχι απογοήτευση. Μετά ήταν ήρεμη, δε μας ακολούθησαν στο γλέντι που κάναμε. Και εγώ στη θέση της μπορεί να ήθελα να απομονωθώ»!

Υπενθυμίζεται, ότι ο Άρης Σοϊλέδης στο άκουσμα του αποτελέσματος και τη νίκη του Στάθη Σχίζα ήταν χαμογελαστός και αμέσως συνεχάρη τον αντίπαλό του. Η Μαρία Αντωνά ωστόσο από τις κερκίδες «πάγωσε» όταν άκουσε τον Γιώργο Λιανό να ανακοινώνει το όνομα του Στάθη Σχίζα και όχι του αγαπημένου της. Η κάμερα εστίασε στο βλέμμα της αλλά και την αντίδρασή της καθώς δεν έκρυψε την απογοήτευσή της.

 Σχετικά με την αντίδρασή της στο άκουσμα του νικητή, η Μαρία Αντωνά είπε: «Εγώ παίζει να στεναχωρήθηκα περισσότερο από τον Άρη. Ευχαριστώ πάρα πολύ για το κοντινό πλάνο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ. Ήταν πολύ ωραίο!».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα