Ενόχληση Φαίης Σκορδά με Γιώργο Λιάγκα για τις δηλώσεις Κούγια: Το βρίσκεις αστείο;

Ενόχληση Φαίης Σκορδά με Γιώργο Λιάγκα για τις δηλώσεις Κούγια: Το βρίσκεις αστείο;

Στο στόχαστρό του Αλέξη Κούγια μπήκαν η Φαίη Σκορδά και ο Σπύρος Μπιμπίλας. Η παρουσιάστρια άρχισε να ενοχλείται την ώρα που ο Γιώργος Λιάγκας έλεγε πως το βίντεο του έφτιαξε τη μέρα.

Επειδή συνήθως αυτοί οι λεγόμενοι δημοσιογράφοι της ελίτ της δημοσιογραφικής ειρωνεύονται παρουσιαστές και παρουσιάστριες πρωινών εκπομπών - γιατί εμείς μελετήσαμε πάρα πολύ τις συμπεριφορές συγκεκριμένων προσώπων - ανέδειξα το πώς επειδή εμφανίστηκε στην κ. Σκορδά ένας από τους δημιουργούς αυτής της σκευωρίας κατά Λιγνάδη, ο σκηνοθέτης Καραντζάς, την επόμενη μέρα, η ελίτ του υπουργείου Πολιτισμού όσον αφορά τους δημοσιογράφους, ανέδειξε αυτή την εκπομπή», ανέφερε αρχικά ο Αλέξης Κούγιας και συνέχισε:

 
Μου έκανε εντύπωση που επειδή έλεγαν εις βάρος του κ. Λιγνάδη, ανέδειξαν την παρουσία του κ. Καραντζά στην εκπομπή της κ. Σκορδά. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι ειρωνεύονται καθημερινά, η κ. Ακρίτα ειρωνεύεται καθημερινά αυτές τις εκπομπές, και ειρωνεύονται και τους ανθρώπους που συχνάζουν σε αυτές τις εκπομπές και παρακολουθούν αυτές τις εκπομπές».

Όσον αφορά το κάλεσμα που έκανε ο Σπύρος Μπιμπίλας για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Αλέξης Κούγιας δήλωσε πως «Από ό,τι είδα, μόνο τον Μπίμπιλα είδα, δεν είδα κανέναν άλλον. Κι έναν άλλον κύριο που μου τον συνέστησαν ότι είναι ο Λάσκος. Πρόσφατα δεν επανεξελέγη ο κ. Μπιμπίλας; Με επιστολική ψήφο! Δεν είδα κανέναν από αυτούς που υπέγραψαν αυτή την επιστολή εδώ, έμεινε μόνος του ο κ. Μπιμπίλας. Θα νιώθει πολύ άσχημα. Δεν ήταν ψυχή εδώ πέρα. Από ό,τι είδα ήταν ο πρόεδρος και ο Γραμματέας.

Μετά την προβολή του βίντεο με τις δηλώσεις του Αλέξη Κούγια ο Γιώργος Λιάγκας είπε πως «Μου έφτιαξε τη μέρα. Δεν τον έχω ξαναδεί να γελάει τόσο πολύ», αλλά το σχόλιό του προκάλεσε την αντίδραση της Φαίης Σκορδά που τον ρώτησε: «Είναι αστείο;», χωρίς να θέλει να σχολιάσει οτιδήποτε σχετικά με όσα είπε για εκείνη.

 Του φαίνεται αστείο γιατί λέει υπέγραψαν 353 και ήταν μόνο 2 απέξω. Τον ξαναείπε πάλι Μπίμπιλα. Είπε και για σένα», συμπλήρωσε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Φαίη Σκορδά να τον ρωτά: «Περιμένετε να απαντήσω;.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα