Δάντης για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα: Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα

Δάντης για τις δηλώσεις του Σπύρου Μαρτίκα: Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα

Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο ... είπε μεταξύ άλλων ο Χρήστος Δάντης σχετικά με τα αρνητικά σχόλια του Σπύρου Μαρτίκα για την Ασημίνα.

Συγκεκριμένα, πριν κάποιες μέρες, είχαμε παρακολουθήσει στο Survivor μια κουβέντα ανάμεσα σε Σπύρο και Σταυρούλα, με τον φαρμακοποιό να αναφέρει πως ο Χρήστος Δάντης είναι «βιτρίνα» για εκείνη, ενώ η Σταυρούλα είπε: «Εγώ δεν έχω πλούσιο άνδρα να με πληρώνει».

Αυτές οι δηλώσεις προκάλεσαν την αντίδραση του Χρήστου Δάντη, αρχικά μέσω Instagram, και σήμερα (26/6) τον ακούσαμε να μιλάει στην εκπομπή «OPEN Weekend» για το θέμα αυτό.

 «Η ανάρτησή μου ήταν σαφής. Θα ασχοληθούν οι νομικοί μου με το θέμα. Ό,τι με συμβουλέψουν, θα κάνω. Καμιά φορά λέμε κάτι και μπορεί να εννοούμε κάτι άλλο. Αυτό που λέμε όμως, έχει σημασία γιατί το βλέπει ο Α, ο Β, ο Γ και μπορεί να το εκλάβει ο καθένας όπως θέλει. Οι κουβέντες είναι βαρύτατες. Θα δω, θα το σκεφτώ» είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός τραγουδιστής.

«Δεν με ενοχλεί που αναφέρουν μέσα στο Survivor εμένα και τη σχέση μου με την Ασημίνα. Συμβαίνει, υπάρχει, έχει σχολιαστεί το όνομά μου, έτσι κι αλλιώς. Φτάνει να μην χρησιμοποιείται για αρνητικούς λόγους. Εύχομαι να πάει στον τελικό η Ασημίνα» πρόσθεσε στη συνέχεια ο Χρήστος Δάντης.