Σακίρα – Πικέ: Είδαμε επιτέλους την γυναίκα που τους χώρισε

Σακίρα – Πικέ: Είδαμε επιτέλους την γυναίκα που τους χώρισε

Ο χωρισμός, λόγω απιστίας, Σακίρα  – Πικέ μονοπωλεί το ενδιαφέρον τις τελευταίες μέρες. Πλέον, είδαμε και την γυναίκα που φέρεται να αποτελεί την πέτρα του σκανδάλου.

Σαν κεραυνός έπεσε η είδηση ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής της Μπαρτσελόνα , ύστερα από 12 χρόνια κοινής ζωής και δύο παιδιά, χωρίζουν. Κι άλλες φορές το ζευγάρι πέρασε κρίσεις στη σχέση τους, όμως η τελευταία αποδείχθηκε και μοιραία. Αρχικά, το δημοσίευμα του «El Periodico» αποκάλυψε ότι η Κολομβιανή τραγουδίστρια έπιασε τον σύντροφό της να την απατά, ενώ η ίδια έφυγε από το σπίτι που έμεναν μαζί και μένει στο διαμέρισμά της στην Βαρκελώνη.

Τα «σενάρια» χωρισμού δεν άργησαν να… φουντώσουν, με τη σκανδαλοθηρική εκπομπή «Mamarazzis» να δίνει το δικό της αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στην έντονη φημολογία των ημερών: «Η Σακίρα έπιασε τον Πικέ με άλλη και το ζευγάρι πρόκειται να χωρίσει. Είναι κάτι που συνέβη δεδομένα και γι’ αυτό πλέον υπάρχει διάσταση στο ζευγάρι. Πιθανότατα δεν υπάρχει πια τίποτα άλλο στη σχέση τους», τόνισε η δημοσιογράφος Λάουρα Φε. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι το τρίτο πρόσωπο είναι...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε φωτογραφία στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα