Στο νοσοκομείο η Shakira με κρίση άγχους - Δίπλα της ο Πικέ

Στο νοσοκομείο η Shakira με κρίση άγχους - Δίπλα της ο Πικέ

Η υποτιθέμενη κρίση μεταξύ της Shakira και του Ζεράρ Πικέ είχε νέα εξέλιξη καθώς, όπως έγινε γνωστό την Παρασκευή (03/06), η Κολομβιανή τραγουδίστρια φέρεται να έχει υποστεί κρίση άγχους και να διακομίσθηκε σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης.

Συγκεκριμένα, το περιοδικό «Hola!» αποκάλυψε το περιστατικό που φέρεται να συνέβη στις 28 Μαΐου, δηλαδή αφότου η Shakira επέστρεψε από το Φεστιβάλ των Καννών. Πάντως, σύμφωνα με σχετική δημοσίευση της «Marca», το «Hola!» δημοσιοποίησε και φωτογραφίες στις οποίες φαίνεται η καλλιτέχνιδα να κλαίει δίπλα σε ένα ασθενοφόρο.

Η Shakira εμφανίζεται να συνοδεύεται από τον Ζεράρ Πικέ ενώ, κατά το περιοδικό, η τραγουδίστρια χρειάστηκε να διακομισθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Teknon της Βαρκελώνης. Πάντως, εκτός από τον Ζεράρ Πικέ, και άλλα μέλη της οικογένειας της τραγουδίστριας ήταν κοντά στη Shakira, ανησυχώντας για την υγεία της Κολομβιανής σταρ.

Τα γεγονότα, όπως εξηγεί η «El Mundo», συνέβησαν πριν από τη δημοσίευση των πληροφοριών από το «El Periódico» σχετικά με φερόμενη απιστία του Ζεράρ ΠΙκέ. Μάλιστα, κατά την «El Mundo», o ποδοσφαιριστής ζει πλέον μόνος του σ' ένα διαμέρισμα, καθώς η σχέση του με τη Shakira περνάει τη χειρότερη στιγμή της τα τελευταία χρόνια.

Επισημαίνεται ότι η Shakira και ο Ζεράρ Πικέ γνωρίστηκαν το 2010, κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Νότιας Αφρικής στο οποίο ο παίκτης συμμετείχε με την Εθνική Ισπανίας, και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα