Δύσκολες ώρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Δύσκολες ώρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς – Ανακοίνωσε ότι απέβαλε

Δύσκολες ώρες για την Μπρίτνεϊ Σπίαρς και τον σύντροφό της, Σαμ Άσγκαρι, καθώς το Σάββατο η γνωστή τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω του Instagram πως έχασε το παιδί που περίμενε.

Σύμφωνα με άρθρο στο enikos.gr πριν από έναν μήνα η Μπρίτνεϊ Σπίαρς είχε ανακοινώσει πως ήταν έγκυος στο τρίτο της παιδί και δήλωνε πως ανυπομονούσε να κρατήσει στην αγκαλιά της τον καρπό του έρωτά της με τον Σαμ Ασγκάρι.

Το απόγευμα του Σαββάτου η διάσημη ποπ σταρ μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram γνωστοποίησε πως έχασε το παιδί που περίμενε.

«Με μεγάλη μας λύπη ανακοινώνουμε ότι χάσαμε το μωρό μας στους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης. Είναι μία πολύ ολέθρια στιγμή για κάθε γονιό. Ίσως θα έπρεπε να περιμένουμε ακόμα λίγο, ωστόσο, ήμασταν πολύ ενθουσιασμένοι και θέλαμε να ανακοινώσουμε τα χαρμόσυνα νέα. Η αγάπη μας που έχουμε ο ένας για τον άλλον, είναι η δύναμή μας. Θα συνεχίσουμε να προσπαθούμε να μεγαλώσουμε την όμορφη οικογένειά μας. Είμαστε ευγνώμονες για όλη την υποστήριξη σας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτή την δύσκολη στιγμή» έγραψε στην ανάρτησή τους η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Σαμ Άσγκαρι.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Britney Spears

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα