Σταρ του Χόλιγουντ που δεν κάνουν χωρίς… τη μαμά τους

Σταρ του Χόλιγουντ που δεν κάνουν χωρίς… τη μαμά τους

Είναι διάσημοι, με μεγάλη καριέρα στο Χόλιγουντ, με εκατομμύρια θαυμαστές σε όλον τον πλανήτη, έχουν κατακτήσει βραβεία, έχουν δημιουργήσει τεράστιες περιουσίες, κάποιοι έχουν αποκτήσει παιδιά, αλλά πάντα κρατούν μία ξεχωριστή θέση… για την μαμά τους.

Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας αλλά και την πρόσφατη εμφάνιση του Ίλον Μασκ στο Met Gala 2022 μαζί με την μητέρα του – μια εμφάνιση που σχολιάστηκε εκτενώς- το enikos.gr συγκέντρωσε τους διάσημους ηθοποιούς και τραγουδιστές που έχουν αδυναμία στις γυναίκες που τους έφεραν στη ζωή και το δείχνουν στον πλανήτη με κάθε ευκαιρία.

Μπράντλεϊ Κούπερ
Ο πρωταγωνιστής του A Star Is Born έχει χαρακτηριστεί πάμπολες φορές ως μαμάκιας. Είναι ωραία τύπισσα, είπε ο χολιγουντιανός ηθοποιός και μίλησε για τη συγκατοίκηση μαζί της δύο χρόνια μετά το θάνατο του πατέρα του. Μπορούμε να κάνουμε παρέα. Και μπορεί να αντέξει τα προβλήματα. Αν αυτό δεν ίσχυε, δεν υπήρχει περίπτωση… Δεν ζω σε ένα συγκρότημα και εκείνη είναι στον ξενώνα. Όχι, είναι στο διπλανό δωμάτιο.

Πιτ Ντέιβιντσον
Είναι επίσημα το παιδί της μαμάς. Ο κωμικός και σταρ του Saturday Night Live εμφανίστηκε δίπλα στη μητέρα του Amy Waters Davidson σε ένα σκετς για τη γιορτή της μητέρας. Παρά την επιτυχία του, για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα ο Ντέιβιντσον ζούσε στο υπόγειο του σπιτιού μαζί με τη μητέρα του.

Ζω με τη μαμά μου, αγοράσαμε ένα σπίτι μαζί, αλλά κανείς δεν το πιστεύει, είπε χαρακτηριστικά στον Τζίμι Φάλον. Ο ηθοποιός διατηρεί σχέση με την Κιμ Καρντάσιαν, η οποία έχει στενή σχέση με την μητέρα της, Κρις Τζένερ.

Τζάστιν Τίμπερλεϊκ
Ο Τίμπερλεϊκ έκανε τατουάζ στην πλάτη με τα αρχικά της μητέρα του Λιν Μπόμαρ.

Έχουμε μια πολύ ιδιαίτερη σχέση, δήλωσε ο σταρ στο Rolling Stone. Είναι η καλύτερή μου φίλη από τότε που κατάλαβα τον εαυτό μου. Είναι υπέροχη και με πολύ χιούμορ. Βγαίνουμε μαζί έξω και είναι πάντα δίπλα μου. Με αυτά τα χαρακτηριστικά ψάχνεις για κάποια τόσο καλή όσο η μητέρα σου, και τις περισσότερες φορές είναι μια μάχη που δυστυχώς χάνεις.

Ο τραγουδιστής είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Τζέσικα Μπίελ και έχουν αποκτήσει δύο γιους.

Τιμοτέ Σαλαμέ
Στις Χρυσές Σφαίρες το 2019 η Νικόλ Φλέντερ (Nicole Flender) συνόδευσε τον γιο της. Και οι δύο φόρεσαν ρούχα σχεδιασμένα από τον καλλιτεχνικό διευθυντή της Louis Vuitton, Virgil Abloh. Δηλώνει πως είναι η μεγαλύτερη (και πρώτη!) θαυμάστρια του Σαλαμέ.

Νόα Σεντίνεο
Ο καρδιοκατακτητής της ταινίας του Netflix To All the Boys I’ve Loved Before παρά την μεγάλη του επιτυχία έσπευσε να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στην πιο σημαντική γυναίκα της ζωής του – τη μαμά του, Kellee Janel.

Κατά τη διάρκεια της πρώτης του επίσκεψης στο The Tonight Show, μόλις χαιρέτησε τον Τζίμι Φάλον (Jimmy Fallon) μίλησε για την υποστηρικτική μαμά του η οποία βρισκόταν στο κοινό. Όταν η κάμερα την έδειξε, εκείνη είπε περήφανα δείχνοντας τον γιο της: Εγώ το έκανα αυτό.

Ράιαν Γκόσλινγκ
Ο τρόπος με τον οποίο ο ηθοποιός χαμογέλασε στη μαμά του, Ντόνα, στην πρεμιέρα της ταινίας Ides of March το 2011 αποδεικνύει περίτρανα ότι είναι μαμάκιας. Ο γόης του Χόλιγουντ φρόντισε στην αρχή της σχέση του να περάσει αρκετό χρόνο η αγαπημένη του Εύα Μέντες με τη μητέρα του και την ίδια χρονιά, βρέθηκε στον Καναδά και παρακολούθησε την τελετή αποφοίτησης της από το Πανεπιστήμιο Brock.

Μεγάλωσα με δύο απίστευτες γυναίκες, τη μητέρα μου και την αδελφή μου, και φυσικά ο τρόπος που βλέπω τον κόσμο διαμορφώθηκε μέσα από την γυναικεία οπτική, δήλωσε ο σταρ Ντουέιν Τζόνσον. Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ο πιο σέξι άνδρας σύμφωνα με το περιοδικό People, αγαπάει πολύ τη μαμά του, Άτα.

Ο ηθοποιός μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση του στο Instagram για τη Γιορτή της Μητέρας το 2015. «Πτήση πρωινή και κάθομαι απέναντι από τη μαμά μου, η οποία μου λέει “Γιε μου, δεν μπορώ να πιστέψω τη ζωή που έχω…”», θυμήθηκε ο Τζόνσον.

Τη ρώτησα, “Είσαι ευτυχισμένη μαμά;” Τότε η αεροσυνοδός έβαλε το πρωινό της στο τραπέζι και η μαμά μου είπε: “Είμαι ευτυχισμένη;… Πάντα ανησυχούσα που θα έβρισκα τα χρήματα για τις καθημερινές μας ανάγκες και τώρα έχω το πρωινό μπροστά μου… Ναι, γιε μου, δεν θα μπορούσα να είμαι πιο ευτυχισμένη.

Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Η σχέση με τη μητέρα του, Ιρμελίν, έχει αποτελέσει ουκ ολίγες φορές θέμα συζήτησης καθώς έχει χαρακτηριστεί υπερβολικά στενή για πολλούς.

Η μητέρα είναι μαζί του στις διακοπές με τις φίλες του, ή στο κόκκινο χαλί. Υπάρχει ένα πρόσωπο που πρέπει να ευχαριστήσω, δήλωσε ο σταρ παραλαμβάνοντας το βραβείο BAFTA την ημέρα που έτυχε να είναι τα γενέθλια της.

Δεν θα στεκόμουν εδώ αν δεν ήταν αυτό το άτομο. Δεν μεγάλωσα έχοντας μια προνομιούχα ζωή – μεγάλωσα σε μια πολύ δύσκολη γειτονιά στο ανατολικό Λος Άντζελες και αυτή η γυναίκα με πήγαινε τρεις ώρες την ημέρα σε ένα ξεχωριστό σχολείο για να μου προσφέρει μια διαφορετική ευκαιρία. Σήμερα είναι τα γενέθλιά της. Μαμά, σε αγαπώ πάρα πολύ.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα