Σεργουλόπουλος: Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ρωτάνε το γιο μου τι οικογένεια είναι αυτή

Σεργουλόπουλος: Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ρωτάνε το γιο μου τι οικογένεια είναι αυτή

Καλεσμένος στο Τι Λες Τώρα ήταν ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος μίλησε για τα ΛΟΑΤΚΙ άτομα και τα δικαιώματα που δεν τους έχουν κατοχυρωθεί ακόμα. Παράλληλα μίλησε και για το πως το αντιλαμβάνεται ο γιος του κι αν έχει τύχει να έρθει σε δύσκολη θέση με κάποια ερώτηση.

«Ήταν προσωπικό αυτό και το πως αποφασίζει κάποιος να γίνει γονιός, είναι άλλη υπόθεση. Με την αλήθεια (ανταποκρίνομαι στις ερωτήσεις του Γιώργου). Δεν είναι ότι είναι κι υπερπροσταυμένος και κλεισμένος μέσα σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τους φίλους του και με τα παιδιά που συναντά στο δρόμο, στις πλατείες, στα νησιά» είπε ο Φώτης Σεργουλόπουλος. 

«Τον ρωτάνε. Δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια. Όταν τον ρωτούν τι οικογένεια είναι αυτή, το εξηγεί πολύ καλά. Τα άλλα παιδιά το καταλαβαίνουν» ανέφερε ο Φώτης Σεργουλοόπουλος.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος ασχολείται με podcasts. Εκείνο που είχε ιδιαίτερη επιτυχία και αγαπήθηκε από το κοινό λέγεται «Θα σου πω στο διάλειμμα» και πρόκειται για το πρώτο podcast για παιδιά!

«Ακούγαμε μερικά podcast στα γαλλικά και μου ήρθε αυτή η ιδέα… Σκέφτηκα: “θέλω να κάνω podcast για παιδιά, θα πρέπει να βρω μία συνθήκη”», είπε....

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα