Σοφία Παυλίδου: Ανατροπή στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – Στο εδώλιο η ηθοποιός

Σοφία Παυλίδου: Ανατροπή στην υπόθεση με τον Μάνο Παπαγιάννη – Στο εδώλιο η ηθοποιός

Ανατροπή στην υπόθεση ξυλοδαρμού της Σοφίας Παυλίδου από τον Μάνο Παπαγιάννη.

Το 2018 η ηθοποιός κατηγόρησε τον συνάδερφό της ότι είχε βιαιοπραγήσει εναντίον της στην ίδια θεατρική παράσταση, όπου πρωταγωνιστούσαν, και τότε είχαν αλληλομηνυθεί.

Ωστόσο, αντί να καθίσει στο εδώλιο ο Μάνος Παπαγιάννης, θα καθίσει εκείνη πρώτη στις 4 Μαΐου 2022.

Σύμφωνα με το Πρωινό: «Εξαιτίας της κακής σκανδαλώδους διαχείρισης των δύο αυτών υποθέσεων από την Εισαγγελία, θα καθίσει στο σκαμνί η Σοφία Παυλίδου. Η ηθοποιός είναι πληγωμένη, αφού είναι κατηγορούμενη και για αυτό συμβαίνει γιατί η μήνυση του Μάνου Παπαγιάννη έφτασε νωρίτερα στον Εισαγγελέα».

Η δικηγόρος του Μάνου Παπαγιάννη, Γιάννα Παναγοπούλου, μίλησε στην ίδια εκπομπή και αποκάλυψε τι έχει συμβεί:

«Όταν έγινε το επεισόδιο το 2018 στο χώρο εργασίας των δύο ηθοποιών, οι δύο ηθοποιοί αλληλομηνύθηκαν. Ο καθένας έδωσε τη δική του εκδοχή  για τα περιστατικά έτσι όπως τα βίωσαν. Από εκεί και έπειτα σχηματίστηκαν δύο ποινικές δικογραφίες και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα. Δεν είναι καθόλου οξύμωρο που το ένα δικαστήριο προσδιορίζεται από το άλλο. Ο Μάνος Παπαγιάννης δεν έχει μηνύσει την συνάδερφό του για συκοφαντική δυσφήμιση, αλλά όταν έγινε το περιστατικό τη μήνυσε για επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για αυτό και το αδίκημα και αυτή η υπόθεση θα εκδικαστεί τον Μάιο».

Η ηθοποιός, με την εξέλιξη της υπόθεση, είναι ιδιαίτερα πληγωμένη.