Αντίνοος Αλμπάνης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Αντίνοος Αλμπάνης: Τα νεότερα για την κατάσταση της υγείας του

Ανάρτηση για την κατάσταση της υγείας του έκανε το βράδυ της Πέμπτης ο Αντίνοος Αλμπάνης, μετά το πρόβλημα που αντιμετώπισε και το οποίο τον κράτησε μακριά από την παράσταση ΝΙΖΙΝΣΚΙ στο θέατρο Tempus Verum.

Μάλιστα ο δημοφιλής ηθοποιός ενημέρωσε ότι θα επιστρέψει στο θεατρικό σανίδι τη Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram:
Αγαπημένοι μου φίλοι γεια! Πρώτα απ΄ όλα θέλω να σας ευχαριστήσω θερμά για το συγκινητικό ενδιαφέρον σας αναφορικά με το πρόβλημα της υγείας μου. Έπειτα από 3 μέρες πολύ υψηλού πυρετού και μετά από εξονυχιστικές εξετάσεις σε νοσηλευτικό ίδρυμα προέκυψε πως είχα σοβαρή λοίμωξη η οποία προκάλεσε φλεγμονή στον οργανισμό μου.

Ακολουθώ εδώ και μέρες αυστηρή φαρμακευτική αγωγή στην οποία ανταποκρίνομαι θετικά. Είμαι πολύ χαρούμενος που έχω αρχίσει να ανακτώ σιγά σιγά τις δυνάμεις μου και μπορώ με βεβαιότητα να σας πω πως από τη Δευτέρα 27/12 θα μπορώ να επιστρέψω ακμαίος στα θεατρικά μου καθήκοντα στο @tempusverum_enathines.

Όλη η ομάδα του θέατρου @lalos.dimitris @kristelkap @papadomic @gianniskatsimichas @nick.chortarias @kalaitzandonaki  θα είμαστε εκεί για να σας υποδεχτούμε και πάλι και να ταξιδέψουμε στον μαγικό κόσμο του Νιζίνσκι. Ανυπομονούμε να ανταμώσουμε και πάλι από κοντά

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα