Θεοφανία Παπαθωμά: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Θεοφανία Παπαθωμά: Ξαφνική αποχώρηση από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε

Τους λόγους για τους οποίους αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση που πρωταγωνιστούσε η Θεοφανία Παπαθωμά προσπάθησαν να εξηγήσουν οι συνάδελφοί της στο θέατρο.

 Η κάμερα της εκπομπής συνάντησε τους συντελεστές της παραγωγής Κάποτε στο Βόσπορο, οι οποίοι προσπάθησαν να εξηγήσουν τους λόγους για τους οποίους η ηθοποιός δεν θα βρίσκεται στο εξής στο θέατρο Βεάκη. Η κυρία Παπαθωμά δεν μπορούσε να συνεχίσει στην παράσταση, σχολίασε λιτά ο Αντώνης Καφετζόπουλος.

Η κυρία Παπαθωμά είναι άρρωστη. Δεν γνωρίζω αν θα συνεχίσει γιατί είναι θέμα της ίδιας της κυρίας Παπαθωμά και της παραγωγής μας. Αυτή τη στιγμή έχει γίνει μια αντικατάσταση, η οποία είναι από μια εξαιρετική συνάδελφο, πρόσθεσε ο Δημήτρης Πιατάς στην πρωινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha. «Ήρθε γρήγορα το κορίτσι, η Κατερίνα Μάντζιου, έγινε μια γρήγορη αντικατάσταση και δεν χάσαμε ούτε μέρα». 

Η συνάδελφος της, Ευαγγελία Μουμούρη, ομολόγησε πως «ο λόγος είναι ότι αρρώστησε η Θεοφανία Παπαθωμά. Έπαθε μια ίωση, ένα κρύωμα και δεν μπορούσε να γίνει καλά και έτσι αποφασίσαμε να γίνει αυτή η αντικατάσταση».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News
Χ

Δείτε ακόμα