Active Member: Αρνητές του εμβολίου και αντιεμβολιαστικά μηνύματα. Έκλεισαν τα σχόλια στο Facebook

Αντιεμβολιαστικά μηνύματα και προτροπές προς τους πολίτες περνάνε μέσα από την σελίδα του στο Facebook οι αρνητές της πανδημίας, Active Member

Η γνωστή Low Bap μπάντα στρέφεται κατά της κυβέρνησης, βλέπει συνωμοσία για την πανδημία, δηλώνει ότι είναι ανεμπολίαστοι ενώ χαρακτηρίζει προνομιούχους» και ελιτιστές του καθεστώτος τους εμβολιασμένους που μπορούν να επισκέπτονται χώρους εστίασης ή διασκέδασης.

Οι διχαστικές συναυλίες των παραχωρητών καλλιτεχνάδων και διασκεδαστών συνεχίζονται κανονικά σ’ όλη τη χώρα.  Άντε καλά να περνάτε. Η βολή εναντίον της μνήμης, γράφουν σε ένα από τα post τους.

«Έχουμε βαρεθεί να μας ρωτάνε: και πως ζείτε αμπόλιαστοι; Που πάτε; Που διασκεδάζετε; Που τρώτε; Που ψωνίζετε; Κι άλλα πολλά. Ε λοιπόν πουθενά εκεί που πάνε οι «προνομιούχοι» και μη στεναχωριέστε και διασκεδάζουμε και τρώμε και ψωνίζουμε και βόλτες πάμε και γενικά ζούμε με αξιοπρέπεια του ανέγγιχτου και του πολεμιστή. Όταν κάποιοι λένε μέχρι τέλους το εννοούν. Πόσα σας τρομάζουν πια αυτοί που μπορούν να πεθάνουν για όσα πιστεύουν και όσοι τιμούνε το ενδιάμεσο γέννησης και θανάτου. Πώς απογίναμε έτσι σ’αυτό τον τόπο; Βαστάτε μωρέ κάθε μέρα μας και μια νίκη», γράφουν σε άλλο σημείο.

Οι Active Member έχουν κλείσει και τα σχόλια από το Facebook, μετά μάλιστα και από την κατακραυγή των προηγούμενων ημερών. Όπως γράφουν μάλιστα δεν θέλουν «διάλογο πια με κανένα παραχωρητή»

«Δεν αφήνουμε ανοιχτά τα σχόλια γιατί δεν επιθυμούμε διάλογο πια με κανένα παραχωρητή. Απευθυνόμαστε μόνο σ´ αυτούς που έχουν βρει άκρη στη ζωή τους και κάθε μήνυμα μας είναι αφιερωμένο σ´ όσους τιμούν το ενδιάμεσο γέννησης και θανάτου. Δεν εμπιστευόμαστε την κληρονομική δημοκρατία των παραχωρητών. Δε δίνουμε χώρο στα τρολάκια και στους έμμισθους. Δε μας ενδιαφέρει πια η γνώμη των μετανθρώπων και των ειδικών. Αρκούμαστε στο ένστικτο και στη γνώση που τη θεωρούμε επίτευγμα κι όχι φυσικά στις επιλεκτικές επιστημονικές λύσεις. Δε βγάζουμε το σκασμό, συνεχίζουμε να εκπαιδευόμαστε καθημερινά στα πιο δύσκολα ώστε να μας επιτραπεί κάποτε να νοιώσουμε λιγάκι άνθρωποι. Χιλιάδες σαν και μας πολεμούν καθημερινά με κάθε κόστος. Αυτούς νοιαζόμαστε, αυτούς παρατηρούμε, μ´ αυτούς θα χαρούμε κάθε μας μικρή νίκη ως τη μεγάλη. Οι καιροί μας διδάσκουν τη σημασία του κοινοτισμού και της αυτάρκειας και μας επιστρέφουν τις φωνές των ηρώων και των σπουδαίων από τα μνημονικά της γης. Αυτοί είμαστε ή μας κατανοείς η μας μισείς, δικαίωμα σου. Όπως δικαίωμα μας είναι ν´ αποφασίζουμε με ποιον θα συνομιλούμε, με ποιον τρόπο και με ποιούς συγκαιρινούς θα μοιραζόμαστε τα λίγα που απόμειναν δικά μας. Λευτεριά, ανέγγιχτη και καλή ζωή.

ΥΓ 1  Μπλοκάροντας τα σχόλια αποκλείουμε και τα αμέτρητα θετικά. Έτσι κι αλλιώς με όσους νοιαζόμαστε υπάρχει παντοτινός διάλογος.

ΥΓ 2 Όταν καλώσουν οι καιροί μπορεί να έχουμε κουράγιο να συνομιλούμε και να ζούμε αρμονικά μ´ όλους.

Μέχρι τότε …», γράφουν στην ανάρτησή τους στο Facebook.

Σε άλλο σημείο γράφουν για την περίπτωση ενός νέου lockdown, «Άντε κουφάλες κάντε το αν έχετε κάκαλα. Κλείστε μας μέσα ξανά. Όχι μόνο τρόμο από τους παρλαμούρηδες σας κάντε το πράξη και μετά ραντεβού (όχι στα ραπιντάδικα που λέγαμε χαριτολογώντας) αλλά εκεί που πρέπει».

Μερικές από τις δεκάδες αντιεμβολιαστικές αναρτήσεις

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα