Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ορφέα Παπαδόπουλο: Με έβγαλε ψεύτη και τρελό - Θα κινηθώ νομικά

Μαυρίκιος Μαυρικίου για Ορφέα Παπαδόπουλο: Με έβγαλε ψεύτη και τρελό - Θα κινηθώ νομικά

Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό.

Ο Μαυρίκιος Μαυρικίου είναι εξοργισμένος με τους ισχυρισμούς του Ορφέα Παπαδόπουλου και μάλιστα όπως είπε στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ο θεατρικός παραγωγός, αν δεν τον πάρει τηλέφωνο ο ηθοποιός για να λύσουν την παρεξήγηση είναι έτοιμος να κινηθεί νομικά εναντίον του.

Ο άνθρωπος με έβγαλε ψεύτη και τρελό. Δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό όπως καταλαβαίνετε, σε καμία περίπτωση. Όταν εγώ αντιμετωπίζω καθημερινά στις παραστάσεις μου πρόβλημα με τον συγκεκριμένο ηθοποιό. Με έπαιρνα οι ηθοποιοί και μου έλεγαν «δεν ερχόμαστε στην πρόβα αν δεν φέρει το πιστοποιητικό εμβολιασμού του, δεν θέλουμε κοινές σκηνές μαζί του, δεν θέλουμε στο ίδιο πούλμαν. Αν δεν είναι αυτά προβλήματα σε μία παραγωγή, τότε ποια είναι ρε παιδιά;», αναρωτήθηκε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και συνέχισε:

Προσπαθώ να επικοινωνήσω μαζί του, του έχω στείλει μήνυμα και δεν μου απάντησε ποτέ. Βγήκε και είπε ότι ποτέ δεν επικοινώνησα μαζί του. Δεν μπορώ να αφήσω έναν άνθρωπο αυτή τη στιγμή να λέει ό, τι θέλει. Δυστυχώς είμαι αναγκασμένος να κινηθώ νομικά, εκτός αν επικοινωνήσει μαζί μου τις επόμενες ώρες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα