Περικλής Κονδυλάτος για Ναταλία Γερμανού και Σίσσυ Χρηστίδου: Να βάλουν και το αστέρι του σερίφη

Οι δηλώσεις που έκανε για το #metoo στην εκπομπή Χαμογέλα και πάλι ο Περικλής Κονδυλάτος, εξόργισαν τόσο την Σίσσυ Χρηστίδου όσο και τη Ναταλία Γερμανού. Μεταξύ άλλων, ο Περικλής Κονδυλάτος είχε αναφέρει και τα εξής: «Δεν νομίζω ότι το να βγαίνουν διαρκώς όλοι και να κατηγορούν, ειδικά στον κόσμο του θεάματος, ότι έχουν βιαστεί, ότι θα αλλάξει τίποτα. Μήπως χρειαζόμαστε περισσότερη παιδεία; Έχει γίνει τρομακτικό το σκηνικό. Δεν μπορείς να πεις ότι μια κοπέλα έχει παραπάνω κιλά, body shaming».

Μέσα από την κάμερα του Πρωινό, ο Περικλής Κονδυλάτος δίνει αιχμηρή απάντηση στην Σίσσυ Χρηστίδου και τη Ναταλία Γερμανού.

«Έχει παραφραστεί αυτό που είπα. Αν κάποιοι άνθρωποι θεωρούν ότι μπορούν να πάρουν τον νόμο στα χέρια τους και να λύνουν τις υποθέσεις στα κανάλια και να γίνουν οι παρουσιαστές δικαστές, να μας το πουν. Μερικές φορές το να βγαίνουμε στα κανάλια είναι το ίδιο με το να παίρνουμε ένα όπλο και να σκοτώνουμε την υπόληψη του άλλου. Μπορεί να έχει άδικο, όμως πρέπει να το κάνουμε με τον τρόπο του νόμου. Αυτό είπα.

Κιτρινίζουν και δημιουργούν ιστορίες ...

διαβάστε αναλυτικά και δείτε βίντεο στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα