Παππούς Mad Clip: Θεωρώ ηθική αυτουργό την πρώην κοπέλα του

Παππούς Mad Clip: Θεωρώ ηθική αυτουργό την πρώην κοπέλα του

Ξέσπασε κατά της πρώην συντρόφου του Mad Clip, Αρετής, ο παππούς του τράπερ, μιλώντας στην εκπομπή Open Weekend.

Λίγες ημέρες μετά τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων του Mad Clip, o παππούς του δημοφιλούς τράπερ Παναγιώτης Αναστασόπουλος μίλησε για τo μοιραίο βράδυ του τροχαίου και ανέφερε πως θεωρεί ηθική αυτουργό την πρώην σύντροφο του εγγονού του, Αρετή.

«Δεν ήταν ανάγκη να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα. Γνώριζα εκ των προτέρων ότι θα ήταν καθαρά, διότι ο εγγονός μου δεν έπινε. Βρέθηκε στον γάμο και όπως μου είχαν δηλώσει φίλοι του είχε πιει δυο ποτηράκια. Όσον αφορά στο πώς σκοτώθηκε στη μέση του δρόμου, υπάρχουν πολλά ερωτηματικά» δήλωσε ο παππούς της Mad Clip, μιλώντας στο OPEN.

«Έχω δηλώσει ότι πιστεύω ότι είναι δολιοφθορά ή εγκληματική ενέργεια. Αν γνώριζα κάτι θα είχα το θάρρος να βγω και να το καταγγείλω. Έχω ερωτηματικά. Τα χρήματα βρέθηκαν και μπήκαν στον λογαριασμό. Πήγε η εγγονή μου και τα πήρε. Ο γιος μου παραιτήθηκε», πρόσθεσε. 

Στη συνέχεια όταν ρωτήθηκε για την πρώην σύντροφο του, Mad Clip, Αρετή, ο παππούς του τράπερ ξέσπασε: «Τι να μιλήσω εγώ με την Αρετή; Ο Παναγιώτης την αγαπούσε και έλεγε η γυναίκα μου και αυτή τον κορόιδευε. Τι να μιλήσω με το κορίτσι αυτό; Ήρθε στα 40 με τα συνολάκια και με μαύρα, λες και ήταν στα μπουζούκια. Ήρθε και στην κηδεία να μας κάνει τη βαρυπενθούσα χήρα. Ούτε να τη βλέπω δεν θέλω. Ο εγγονός μου, μού έλεγε πως την αγαπάει και δε μπορούσε να τη ξεχάσει. Είχε ευθύνη απέναντι σε έναν άντρα που την αγαπούσε, γιατί τον κορόιδευε. Δεν μπορώ να πω περισσότερα, γιατί θα εκτεθούν κι άλλα πρόσωπα. Σέβομαι τη μνήμη του εγγονού μου και τα καταπίνω. Είχε το μυαλό του στην Αρετή; Ας βγει η μητέρα του να μιλήσει. Η μητέρα του ξέρει περισσότερα. Ειδικά στο τέλος ξέρει περισσότερα για την Αρετή».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα