Εύα Κοτανίδη: Του κάναμε τη βουτιά που ήθελε σκορπώντας την τέφρα του στη θάλασσα...

Εύα Κοτανίδη: Του κάναμε τη βουτιά που ήθελε σκορπώντας την τέφρα του στη θάλασσα...

Επειδή όταν μπήκε στο νοσοκομείο έλεγε ότι ονειρευόταν τη στιγμή που θα βουτούσε στη θάλασσα και στην Ερεσό, σκεφτήκαμε ότι θα του κάνουμε τη βουτιά που ήθελε σκορπώντας την τέφρα του στη θάλασσα...

Συνέντευξη στην Ειρήνη Αρβανίτη και το Καλύτερα δε γίνεται παραχώρησε η Εύα Κοτανίδη το απόγευμα της Κυριακής. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην απώλεια του αγαπημένου της πατέρα, Γιώργου Κοτανίδη καθώς και την απόφαση να σκορπίσουν την τέφρα του αείμνηστου ηθοποιού στη Θάλασσα.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύα Κοτανίδη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «είναι αδιανόητο το να έχει ένας άνθρωπος ένα θεματάκι και ξαφνικά να βρίσκεσαι στη δύσκολη θέση να πρέπει να τον αποχαιρετήσεις. Δεν υπάρχει κάτι πιο τραγικό και πιο δύσκολο. Και σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα».

 «Ο πατέρας μου ήταν ένας άνθρωπος με πάρα πολύ ισχυρή παρουσία, αλλά ήταν ένας άνθρωπος με ακεραιότητα ο οποίος δεν «πουλούσε» αυτό που ήταν. Οπότε δεν χώραγε κάτι άλλο μέσα σε αυτό το πράγμα παρά μόνο αυτό που κάναμε τελικά. Ο τρόπος που τελικά το διαχειριστήκαμε» συμπλήρωσε η γοητευτική ηθοποιός στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού στον Alpha. «Επειδή όταν μπήκε στο νοσοκομείο έλεγε ότι ονειρευόταν τη στιγμή που θα βουτούσε στη θάλασσα και στην Ερεσό, σκεφτήκαμε ότι θα του κάνουμε τη βουτιά που ήθελε σκορπώντας την τέφρα του στη θάλασσα».

«Την απόφαση μας την δημοσιεύσαμε καθώς θέλαμε να περάσουμε και το μήνυμα της αποτέφρωσης. Να ξέρει δηλαδή ότι είναι μια σεβαστή, όταν είναι επιθυμητή, επιλογή και για να ξέρει ο μπαμπάς μας «κολυμπάει» στο Αιγαίο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα